Elazığ’da günlük yayın yapan Günışığı Gazetesi, 27 Ekim 1997 tarihinde Elazığlı Eğitimci İş Adamı İbrahim Taşel tarafından kuruldu.

Günlük yayın yapan Günışığı Gazetesi’nin yönetimini 2018 yılının Aralık ayında Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Mehmet Nafiz Koca devraldı.

Yayın hayatını başarılı bir şekilde sürdüren Günışığı Gazetesi, 25. Yılını geride bırakarak 26. Yılına girdi.

KOCA: NİCE 26 YILLARI GÖRMEYİ HEDEFLİYORUZ

Günışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Nafiz Koca, “Bizim 26. Yıl dönümümüz. Çeyrek asırlık bir kervan yolculuğu yaptık. Bugün itibariyle çeyrek aşırı bitirip 26. Yaşımıza merhaba dedik. Tabi 26 yılımız dolu dolu geçti. Bu 26 yıl içerisinde Elazığ’a kamu hizmeti olarak çok büyük katkılar sunduğumuza inanıyoruz. Bu katkıları sunarken tabi bizim sadece kendi şahsımızın değil, ekibimizin ve kadromuzun fedakarene çalışmaları neticesinde bu oldu. 26 yıl içerisinde biz bizi takip eden, okuyan abonelerimizden, okurlarımızdan ciddi derecede destekler gördük. Kiminin abone olarak kiminin dualarıyla bugüne kadar geldik. Bundan sonra da Allah nasipo ederse okurlarımıza ve Elazığ’a mahcup olmama adına nice 26 yılları görmeyi hedefliyoruz” dedi.