Yazarlığını ve Yönetmenliğini Ferhat Bibal’ın yaptığı ‘Güz’ oyunu 28, 29 ve 30 Ocak tarihlerinde seyircileri ile buluşacak.

Yukarı Şehir Tiyatro ekibi tarafından hazırlanan oyun, 28 Ocak tarihinde şehit yakınları ve engelli vatandaşlar için sahnelenecek.

BİBAL: BU OYUNDA İDDİALIYIZ

Ferhat Bibal, “İnşallah o gün tüm Elazığlı hemşehrilerimizi, sanatseverleri salonu doldurmaya bekliyoruz. Çünkü yaklaşık olarak 2 yıldır millet usandı salgından dolayı içeri kapandı. Hiç değilse bu dönemde kendilerine bir tebessüm ettirebilirsek ne mutlu bize. Zaten 28 Ocak’ı engelli ve Şehit yakınlarına ayırdık, gazilere ayırdık gazi yakınlarına. 29-30 Ocak’ta diğer hemşehrilerimize. Yani gelebilecek, salonu doldurabilecek seyirciye ihtiyacımız var. Biletlerimizde şu anlık sıkıntı yok ama olumsuz hava koşulları nedeniyle gelemeyecek belki seyircilerimiz olabilir. Onlardan tek ricam gelsinler, oyunu izlesinler. Ondan sonra karar versinler. Biz bu oyunda iddialıyız. Tüm hemşehrilerimizi oyuna bekliyoruz. Oyunun içeriği mahalli. Elazığlı mamoş gakkonun hanımının ölmesiyle bir şekilde mizaha dökerek bir daha evlendirmek için mahalle eşraflarının tekrara bir araya gelerek konuşarak mamoş gakgoya çabalarını gösterecek bir oyun. Fazla da anlatmak istemiyorum. Gelin izleyin. Eğer memnun kalmazsanız ücretinizi iade edelim” ifadelerini kullandı.