Şefkatli Eller İşitme ve Konuşma Engelliler Derneği tarafından işitme ve konuşma engellilerin rol aldığı “hayata tutunmak” filmi gösterime sunuldu.

“BİLEN İNSANLARIN ANLADIĞI VE HATIRLADIĞI BİR RUH DÜNYANIZ VAR”

Programa katılan Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, “toplumun en güzide, en iyi insanları sizsiniz çünkü hakikatten kendi dünyanız, kendi iç dünyanız ve dışarıya yansıtmadığınız o kadar çok birikmiş o kadar güzel huylarınız var ki. Sadece sizi seven, sadece sizin yüreğinizi gören, bilen insanların anladığı ve hatırladığı bir ruh dünyanız var. Anneleriniz, babalarınız, sizin yakınlarınız o sevgiyi her an hissediyor ancak diğer insanlar fazla anlamıyorlar. İçinizden bir çok arkadaşımla, bir çok arkadaşınızla şehrin çeşitli yerlerinde bir araya gelir zaman zaman birbirimize sarılı, sevgi gösterisinde bulunuruz. Her gördüğümde ‘seni seviyorum’ diyorum. Onların samimiyeti inanın normal işitenlerden o samimiyeti hiç alamamıştım” ifadelerini kullandı.

“HER SENE BÖYLE ORGANİZASYONLAR YAPIYORUZ”

Şefkatli Eller İşitme ve Konuşma Engelliler Derneği Başkanı Tuğrul Kaya, “Her sene işitme engelliler için böyle organizasyonlar yapıyoruz. 2013’ten 2019’a kadar her yıl elimizden geldiğince farklı filmleri işitme engelliler için gösterime koyuyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından film gösterime sunuldu.

HABER: SITKI TAŞEL