31 Mart 2019’da yapılacak mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Palu Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan Hayati Karabulut resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

“İNŞALLAH MEVLA’M BU GÖREVİ BİZLERE NASİP EDER”

AK Parti İlçe Teşkilat binasında açıklamalarda bulunan ve konuşmasına kendisini yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür ederek başlayan Hayati Karabulut, “Siyasi hayatının 1983 yılından itibaren başladığını ve 2002 yılından itibaren de AK Parti bünyesinde çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Hayati Karabulut, "AK Parti bir hizmet kervanıdır. Bizde bu anlamda bu zamandan sonra bu hizmet kervanında daha aktif rol almak için dilekçemizi sunduk. Palu halkımız için bu hizmet kervanına katılmamız hayırlara vesile olacaksa inşallah Mevla’m bu görevi bizlere nasip eder" ifadelerini kullandı.

"DAHA İYİ BİR PALU İÇİN DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Hayati Karabulut, "Beni destekleyen ve bugün burada beni yalnız bırakmayan siz değerli Palulu kardeşlerime sonsuz saygılarımı sunuyorum. Uzun senelerdir siz değerli kardeşlerimden ve abilerimden bu göreve aday olmam için ısrarlar geliyordu fakat siz değerli kardeşlerime hizmet edebilmek için doğru zamanı bekliyordum ve o zaman artık geldi. Sizlerin de destek ve teveccühleriyle daha iyi bir Palu için durmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

"HALKA HİZMET ETMEK, HAKKA HİZMET ETMEKTİR, HAKKA HİZMET ETMEK İBADET ETMEKTİR"

Karabulut, “Siyasette çalışmak yerine yatar bir vaziyete girilirse sönük bir arı kovanı misali içindeki arı da ölür, bal da vermez. Bu yüzden yatar bir vaziyet almayıp çalışmalarımıza devam ederek hem halkımızın refahını yükseltecek hem de ilçemizin daha verimli bir hal almasını sağlayacağız. Siyasete aslında güzel bir gözle bakacak olursanız, örnek bir belediye görevlerini hakkıyla yerine getiriyorsa bu bizler için bir nevi ibadettir. Halka hizmet etmek, Hakka hizmet etmektir, Hakka hizmet etmek ibadet etmektir" ifadelerini kullanarak yapılacak olan seçimin Palu ve tüm Türkiye halkı için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.