Elazığ Genç Memur Sen ile F.Ü Akademik Düşünce Eğitim ve Medeniyet Topluluğu, Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirilen hayvan hastanesi ve geçici bakım evini ziyaret etti.

ÖLÇÜCÜ: HALKIN BİRAZ DAHA BİLİNÇLENMESİ AMACIYLA BU ZİYARET GERÇEKLEŞTİRMEK İSTEDİK

Fırat Üniversitesi Adem Kulüp Başkanı Taha Ölçücü, “Bugün Fırat Üniversitesi Adem öğrenci topluluğu olarak farkındalık yaratmak amacıyla Adem Kulübü öğrencilerimizle birlikte hayvan barınağını ziyaret etmek istedik. Asıl amacımız sokağa terk edilmiş hayvanları ve bakıma muhtaç hayvanlarımızı realite etmektir tabi ki de. Şu anda bulunduğumuz konumdan dolayı ve özellikle bulunduğumuz mevsimden dolayı sokak hayvanlarının hem kışın dışarıda yaşaması ve beslenmesi oldukça güç. Biz bunlara biraz daha farkındalık amacıyla veya halkın biraz daha bilinçlenmesi amacıyla bu ziyaret gerçekleştirmek istedik” ifadelerini kullandı.

ATİK: FARKINDALIK PROJELERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Elazığ Genç Memur Sen İl Başkan Yardımcısı Fatih Atik ise, “Bir farkındalık oluşturmak amacıyla burayı ziyaret ettik, yemlerimizi getirdik. Geçen dönemde de hayvanlarla alakalı farkındalık oluşturma amacıyla kapılara ve çeşitli yerlere su ve yem kabları bırakmıştık. Bu dönemde burayı ziyaret ederek hayvanlarımızı ziyaret etmiş olduk hem de farkındalık oluşturacağımızı düşünüyoruz. Bu manada Genç Memur Sen olarak farkındalık projelerimize devam edeceğiz, teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından hayvanlar için doğaya yem bırakıldı.

HABER: SITKI TAŞEL