“Birlikte Elazığ Koordinasyon Merkezi” Hazardağlı Kavşağında hizmete girdi.

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban tarafından açılan Koordinasyon Merkezi’nde Elazığ için projeler üretilecek.

“KAMP ALANI OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ”

HAZARSAM Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban, uzun zamandır, “Birlikte Elazığ” sloganıyla Elazığ için projeler hazırladıkları, bu projelerin bundan böyle koordinasyon merkezinde hazırlanacağını, tartışılacağını söyleyerek, “Uzun zamandır ‘Birlikte Elazığ Yürüyüşü’ adı altında çalışmamız vardı. Takip etmişsinizdir bunu. Zaman zaman şehrin meselelerini, zaman zaman ülkedeki durumu gündeme getirmiş, çözüm önerileri ile sizlerle birlikte olmuştuk. Bu çözüm önerileri ile birlikte Elazığ koordinasyon merkezini açarak kamp alanı oluşturmaya çalışıyoruz. Allah nasip ederse bugün aktif hale getiriyoruz. Bu şehirle ilgili projesi olan, bu şehirde yapılmasını istediği her hangi bir konuda sahip bulamayan bütün hemşehrilerimi buraya bekliyoruz. Birlikte Elazığ Yürüyüşümüzde onlarla birlikte olmaktan onur duyacağımızı belirtiyorum”dedi.

“GELECEĞE BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

Çoban, merkezin gün boyu açık olacağını belirterek, “Seçim koordinasyon merkezi üzerinde gelecek stratejilerle Elazığ gerektiği noktaya getirilecek. Elazığlı hemşehrilerimiz bizlere destek verirlerse projeleri ile fikirleri ile yapmak istedikleri ile biz burada kendilerine her türlü imkanı sunmaya hazırız. Yanımızda olurlarsa çok memnun oluruz. Koordinasyon merkezimiz Hazardağlı’dadır ve gün boyu açıktır. Bende Allah nasip ederse her gün 5 ve 8 arasında burada olacağım ve hemşehrilerimle birebir ilişki ve temas kurarak geleceğe birlikte yürüyeceğiz”ifadelerinde bulundu.