HEFİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gürdaş “Yedi Bölgede Yedi Veren Güller” projesi kapsamında Karabük Üniversitesi’ni ziyaret ederek Mühendislik Fakültesi Dekanı Tahir Güneşer ile bir araya geldi.

Başkan Gürdaş, Karabük Üniversitesi Genel Sekreteri Lütfü Köm ile de bir araya gelerek Karabük Üniversitesi ile HEFİAD arasında imzalanacak olan protokolle ilgili istişare bulundu.  

Karabük İsmail Necati Efendi Öğrenci Yurdunda kalan öğrencileri ziyaret eden HEFİAD Başkanı Gürdaş, öğrencilerle sohbet ederek taleplerini dinledi.

Ziyaretler kapsamında son olarak Uşak’ı ziyaret eden Başkan Gürdaş Uşak Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Uşak Üniversitesi ile HEFİAD arasında “Genç Nesiller Yarışıyor 2 “ proje yarışması için  işbirliği protokolü imzaladıklarını aktaran Gürdaş yarışmaya Ege Bölgesindeki üniversitelerin katılacağını belirterek Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Elazığ Belediyesi; Konut, İş Yeri ve Arsa İhalesi Gerçekleştirecek Elazığ Belediyesi; Konut, İş Yeri ve Arsa İhalesi Gerçekleştirecek