Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Kadın Hentbol takımı, kendilerine sponsor olan Medical Park Elazığ Hastanesini ziyaret etti.

“HER KONUDA DESTEK OLDULAR”

2018 yılı içerisinde Alanya ve Amasya’da düzenlenen turnuvalarda dereceler elde ettiklerini belirten Kulüp Başkanı İsmail Bayraktar, “Buraya sağlık sponsorumuz olan Medical Park’a desteklerinden dolayı teşekkür etmeye geldik. Biz bunu sen Alanya’da ve Amasya’da yapılan turnuvada dereceler elde ettik. Alanya’da yapılan Minikler Açık Alan turnuvasında Türkiye’de Ramazan Demirci ise Türkiye 4 ve en son Amasya’da yapılan Minikler İl Karmasında da Türkiye 2.si olduk. Bu çocuklarımız genelde 2006-2007 doğumlu çocuklarımız. Tabi içlerinde mini mini dediğimiz onlarında bu sene 4. Lükleri var. onlarda 2008-2009 doğumlu. Bunlar bizim takımımızın alt yapıları. Medicalpark Hastanesi’de bu sene bizlere sağlık konusunda, her konuda destek oldular. Buradan ben onların şahıslarına ve kuruma teşekkür ediyorum. Çünkü spor için sağlık önemli, sağlık için de spor önemli” ifadelerini kullandı.

“BİZLERİ ZİYADESİYLE MUTLU ETMİŞTİR”

Medical Park Elazığ Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Mahmut Yıldız ise, “Elazığ Medical Park Hastanesi olarak şehrimizde hem profesyonel, hem de amatör liglerde mücadele eden tüm sporcularımızın ve yöneticilerimizin yanında olmaya gayret gösterdik. Bugün de genç kardeşlerimizin bugün ki bize ziyaretleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kendilerini daha önce şahsen tanımadığıma gerçekten çok pişman oldum. Ama bir sonraki yılda bire bir takip etme sözü veriyorum ve daha çok yanlarında olma ve bu gayretlerini taktir etme ve birlikte daha büyük başarılara adım atmak istiyoruz. O yüzden ben bu nazik ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz, baş göz üstünesiniz” şeklinde konuştu.

Ardından Kulüp Başkanı Bayraktar, Hastanenin Genel Müdürü Op.Dr. Mahmut Yıldız ve Kurumsal iletişim Müdürü Esin Yamaç Erten’e desteklerinden dolayı plaket verdi.