Ramazan Bayramı nedeniyle, Elazığ Emniyet Müdürlüğü ve Elazığ Jandarma Alay Komutanlığı’na bağlı ekipler, vatandaşların güvenli ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri amacıyla 7/ 24 görevlerini icra ederken, bayram sabahında önemli konuklarını da ağırlamayı ihmal etmediler.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Emniyet Müdürü Doğan Cangül ve Jandarma Alay Komutanı Albay Necip Çarıkcıoğlu ile birlikte, uygulama noktasında görev yapan polis ve jandarma mensuplarını ziyaret ederek, bayramlarını kutladılar.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar ve beraberindekilerin ilk durağı Diyarbakır Yolu üzerinde bulunan uygulama noktası oldu.

Daha sonra Hankendi yolu üzerinde bulunan Jandarma Güvenlik noktasını ziyaret eden Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, görevi başındaki jandarma personelinin bayramını kutladılar.

Öte yandan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve AK parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ’a bayram nedeniyle başka illerden gelen vatandaşları taşıyan otobüse binerek, bayramlarını kutladılar.