Sürsürü Mahallesinde bulunan Ramada otel yaşanan 6.8’lik depremin hemen ardından ilk dakikalardan itibaren mahalle sakinleri için seferber oldu.

Otelin sahibi Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu’nun depremin ardından personeline talimat vermesi üzerine otel vatandaşların hizmetine açılarak yemek ve konaklama ihtiyaçları

AKICI: OTELİMİZİ HİZMETE AÇTIK

Otelin Genel Müdürü Dursun Akıcı, “Otelimizi tüm depremzede vatandaşlarımıza, yemek ve konaklama dâhil hizmetine açtık. Misafirlerimize yaklaşık bin kişiye yakın vatandaşlarımıza yemek ve kahvaltı hizmeti vermeye çalıştık” dedi.

SARIKAYA: O ANI ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN.

Otelin ön büro müdürü Serkan Sertkaya ise, “Deprem anında deprem çantalarımızla birlikte yangın merdivenlerini kullanarak, aşağıya indik. Personellerimiz el fenerleri ile müdahale ettiler. Yan apartmandan ilk başlarda yıkılma olmadı sadece sesler gelmeye başladı. İkinci sefer olan depremde bir yıkım sesi gelince bizlerde tedirgin olduk ve ortalık toz bulutlarına büründü. Kelimeler kifayetsiz kaldı. O anı Allah kimsenin başına vermesin. Elazığ’ımızın başına geldi inşallah Türkiye’nin başına gelmez” diye konuştu.

Otelde hala konaklayan depremzedelerde ise tüm otel yetkilileri ve çalışanları için dualarını eksik etmedi.

Otelden ayrılan depremzedeler ise tüm personel ve yetkililere teşekkürlerini ise yazdıkları mektuplarla ilettiler.