24 Haziran seçimlerine az bir süre kala çalışmalarına devam eden İYİ Parti Elazığ Milletvekili adayı Yavuz Temizer ve Kerim Eflatun, resmi kurumlarda çalışan personeli ziyaret etti.

Temizer ve Eflatun,  Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü ve Fırat Üniversitesi’nde çalışan personel ile bir araya geldi.

EFLATUN: SANDIKTA BU BASKI VE ZULMÜN HESABINI SORACAKLAR

İYİ Parti Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı Kerim Eflatun, “Kamu çalışan arkadaşlarımızın sıkıntı ve sorunlarını biliyoruz, yıllardır kamu da çalışan bir kardeşiniz olarak hepsinin yakinen problem ve sıkıntıları biliyorum. Tabi asıl en büyük sıkıntı ve problem kamuda çalışan insanların görüş ve düşüncelerini söyleyememeleri. Fotoğraf karelerinde görünmekten imtina etmeleri. Bu kamu çalışanları açısından en acı bir şey. Demokratik ve hukuk ülkesinde yaşadığımız bir ülke de bu tür hadiselerin olması bizleri gerçekten üzüyor. Ancak gördüğümüz kadarıyla kamu çalışanı arkadaşlarımız kararlarını vermişler. Sandıkta bu baskı ve zulmün hesabını soracaklar. Yıllardır kamuda ötekileştirilen arkadaşlarımız inşallah 24 Hazirandan sonra güzel bir Türkiye manzarasıyla karşı karşıya kalacaklardır. Bizler çok güzel diyaloglar içerisinde oluyoruz. Güzel karşılamalar oluyor çok memnun kalıyoruz. İnşallah bu seçim süreci boyunca bu tempomuzu götürüp arkadaşlarımızla, vatandaşlarımızla bir araya gelip Türkiye meselelerinde ilimiz meselelerinde hemhal olacağız.’’ İfadelerini kullandı.

TEMİZER: TÜM ELAZIĞLILARI MİTİNGE DAVET EDİYORUZ

İYİ Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Yavuz Temizer de Salı günü 15’te PTT Meydanında Genel Başkan Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleşecek mitinge herkesi davet ederek, “Seçim çalışmalarımız devam ediyor bu gün 22 gün oldu ki sahadayız. Yarın Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi Elazığ’a geliyor. Saat 15’te postane meydanında Meral Hanım Elazığlılara seslenecek bu 22 günlük çalışmanın semeresini inşallah yarın orada göreceğiz. Gümbür gümbür geliyoruz. Herkes içini rahat tutsun daha millet yeter noktasına gelmiş bıktık usandık noktasına gelmiş. Yarını ben birinci hasat dönemi olarak görüyorum. Yarın o miting de Elazığlı öyle bir tavır sergileyecek ki bize öyle bir sahip çıkacak ki Allah’ın izniyle birilerinin işte o hayallerinin suya düştüğünü yarın hep birlikte göreceğiz. İkincisi de ona da13 gün kaldı fazla bir zaman yok. 24 Haziran da biz bu memlekete damgayı vuracağız, biz bu memlekete mührü basacağız ve İyi partinin iktidarıyla beraber Elazığ’da da inşallah Rabbimin izniyle iyi netice alacağız” dedi.

TEMİZER: ELAZIĞ’IN YAZMALARIYLA DÖNSÜN ANKARA’YA

Yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Milletvekili Adayı Temizer, “Vallahi çalışıyoruz vicdanen rahatız elimizden geleni yapıyoruz emek sarf ediyoruz. Rabbi ’lalemin emeklerimizi boşa götürmesin. Mücadele ediyoruz ben bu vesileyle tekrar yarın saat 15 te saat üçte bütün Elazığlı hemşerilerimi postane meydanına bekliyorum. Özellikle bayanları ve gençleri ve bayanlara bacılarıma diyorum ki analarıma ablalarıma diyorum ki yazmanızı da alın yarın gelin Meral Hanıma da orada hediye edin. Elazığ’ın yazmalarıyla dönsün Ankara’ya inşallah güzel bir miting olacak. İnşallah yarın bu seçimin kaderini değiştirecek bir mitingi Elâzığ da yaşayacağız” ifadelerini kullandı.