Karşıyaka Mahalle Muhtarı Ruhi Demirbaş, mahalledeki sorun ve çalışmaları paylaştı.

Mahallede büyük sorunun çözüme kavuşturulduğunu ve Aile Sağlık Merkezinin hizmete açıldığını belirten Muhtar Demirbaş, mahallede eczane eksiğinin olduğunu ve vatandaşların ilaç almak için çarşı merkezine gitmek zorunda kaldığını söyledi.

DEMİRBAŞ: ACİLEN BİR ECZANE ŞART

Muhtar Demirbaş, “Aile hekimliğimiz bitti. Birkaç eksiğimiz kaldı. Onu da valimiz, il özel idare sekreterimiz yardımcı olacak. Bizim şuanda bir eczane ihtiyacımız var. Şuan doktorlarımız hizmet yapıyor, şuan itibariyle bir buçuk günde 150-200 kaydımız başladı. Buranın nüfusu 10 bini bulur. Bize acilen bir eczane şart” dedi.

Muhtar Demirbaş, Özbek ve Maya Sokak’ta bulunan müstakil evlerin oturulamaz durumda olduğunu ve artçı depremlerle birlikte hasarlı hale geldiklerini ifade ederek çözüm bulunması için yetkililere seslendi.

Karşıyaka Mahalle Muhtarı azası Yeter Coşkun’da eski evlerde oturan mahalle sakinlerine TOKİ konutlarından verilmesini istedi.

Coşkun, “Bizim lojmanları belediye başkanımız yaptı Allah razı olsun. Teşekkür ederim. TOKİ’nin burada boş evleri var. Bizim bu mahallenin sakinleri talep ediyorlar. Bize de parası ile verin diyorlar. Bu evlerden çıkalım yani. Bu evlerden birer tane verin parası neyse devlete ödeyelim diyorlar” dedi.

Başkan Alan: Elazığ, Kültür ve Sanatta Önemli Bir Konumda Başkan Alan: Elazığ, Kültür ve Sanatta Önemli Bir Konumda