İstanbul’da yeni kurulan Kartal Elazığlılar Derneği, faaliyetlerine hızlı bir şekilde başladı.

Başkanlığını Ebubekir Dağ’ın yaptığı Kartal Elazığlılar Derneği, yönetim kurulu üyeleri ile medya grubumuzu ziyaret etti.

Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık tarafından karşılanan kartal Elazığlılar Derneği yönetim kurulu, medya grubumuzu gezerek, bilgi aldı.

EBUBEKİR DAĞ: KANAL FIRAT TELEVİZYONU BAŞARILI

Kartal Elazığlılar Derneği Başkanı Abubekir Dağ, “Bu güler yüz ile bizi iyi yüzlü karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Şahsım ve derneğim adına hepinize teşekkür ediyorum. Kanal Fırat Televizyonu başarılı. Başarılarınızın devamını diliyorum. İnşallah da sık sık geleceğiz. Daha çok bir arada olacağız” dedi.

ZEKİ DAĞ: KANAL FIRAT TELEVİZYONU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUM

İstanbul Kartal Orhantepe Muhtarı Zeki Dağ, “Artık daha ben Kanal Fırat’ın bir aile üyesi oldum. Coşkun Kamaç Abi ile böyle olursa yer değişeceğiz biz. Tabi ki bu güler yüzünüz, Elazığ için hakikatten de mücadele ediyorsunuz. Reklamı olsun, yatırımlar için mücadele ediyorsunuz. Kanal Fırat Televizyonu’na teşekkür ediyorum. Her şey Elazığ için” ifadelerini kullandı.

ALP: HER ZAMAN BİR AYRICALIK OLDUĞUNA İNANDIK

Vural Alp, “Her zaman bir ayrıcalık olduğuna inandık. İstanbul’dan Elazığ; bizi her gelişimizde kutsal bir yere gelmiş gibi hissediyoruz. Elazığlıyız, mutluyuz. Elimizden gelen bütün yatırımları da Elazığ için yapacağız” diye konuştu.

DEMİRKOL: İÇİN ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIMIZDAN EMİN OLABİLİR SİNİZ

Remzi Demirkol, “Bizi burada ağırladığınız için çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra derneğimizin daha ilerlemesi için elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan emin olabilir siniz” şeklinde iade etti.

ÇETİK: SIK SIK ELAZIĞ’I ZİYARET EDECEĞİZ

Mustafa Çetik, “Kanal Fırat Televizyonu’na çok teşekkür ediyoruz. Bizleri burada çok ağırladılar. Canlı yayında bize duygu ve düşüncelerimizi aktarma fırsatı verdiler. O yüzden Kanal Fırat’ın tüm çalışanlarına çok çok teşekkür ediyoruz. Biz Kartal Elazığlılar Derneği olarak ciddi hizmetler yapmak için bir oluşum kurduk. Onun için sık sık Elazığ’ı ziyaret edeceğiz. Burada değerli abilerimizle istişare halinde olacağız. Kanal Fırat Televizyonu ile de sürekli görüyoruz olacağız. İnşallah bundan sonra icraatlarımızı konuşuyor olacağız diye temenni ediyorum” diye ifade etti.

HABER: SITKI TAŞEL