Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, her Ramazan olduğu gibi bu ramazanda da belde sakinleriyle buluştu.

Programa ayrıca Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK Parti Elazığ Milletvekili adayları Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Demirbağ ve Şahin Şerifoğulları, sivil toplum kuruluş temsilcileri de katıldı.

Başkan Kaya, iftar programında konukları ile tek tek selamlaştı.

“SİZLERE MÜTEŞEKKİRİZ”

Programda konuşan Başkan Kaya, “Dünya 5’ten büyüktür diyen bugün bir kez daha ifade ettiğim bence çağın sözünü söylemiş, asrın sözünü söylemiş, yüz yılın sözünü söyleyen bir liderin kadroları burada. Onlar sizlere seslenecek, onlar sizlere hitap edecek. Ve inşallah 24 Haziran seçimine vurgu yapacaklar. Ben inanıyorum buradan 5-0’ın ayak seslerini sizler bizlere duyurdunuz, sizlere müteşekkiriz, şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bütün kararsız seçmenlerin kolundan tutarak sandığa götüreceğiz. O hayırcıları sandığa gömeceksiniz. Akçakiraz’da bir tarih yazacaksınız, Elazığ’da bir tarih yazacaksınız. Sesimizi Reis-i Cumhurumuza, Baş Komutanımıza duyuracağız inşallah” ifadelerini kullandı. 

“ORUÇLARINIZ KABUL, DUALARINIZ MAKBUL OLSUN”

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ise, “AK davamızın neferleri yarın saat 14.00’da Yakup Kılıç Spor salonunda düzenleyeceğimiz Milletvekilleri aday tanıtım toplantımıza burada bulunan tüm hazirunu davet ediyor, oruçlarınızın kabul, dualarınızın makbul olması dileğiyle sizleri Allah’a emanet ediyorum” şeklinde konuştu.

“ELAZIĞ TÜRKİYE’DE EN İYİ SONUCUNU ALACAK”

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da, “Zaten görüyorsunuz, biliyorsunuz ne yapacağınızın idraki içindesiniz. Bu şuurla inşallah Elazığ Türkiye’de en iyi sonucunu alacak, en güzel sonucu alacak. Ve 5-0 yaparak Cumhurbaşkanımıza Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de en büuük desteği vermiş olacak diyor, hepinizi sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum, Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Ardından sahneye AK Parti Milletvekili adayları AK Parti Elazığ Milletvekili adayları Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Demirbağ ve Şahin Şerifoğulları birer konuşma yaptı.

“SON YÜZ YILIN EN BÜYÜK SEÇİMLERİNDEN BİR TANESİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Bulut, “Akçakiraz gelişen Elazığ gibi gelişen bir beldemiz. Sınırları Bahçekapı’ya kadar, Şintil’e kadar dayanan, büyüyen bir beldemiz. Bundan dolayı da Belediye Başkanımızı da gerçekten yürekten kutluyoruz. Sevgili Akçakirazlı hemşerilerim benden önceki hatipler seçimin önemine pek çok şey söyledi. Gerçekten son yüz yılın en büyük seçimlerinden bir tanesini gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

“İSLAM DÜNYASININ KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK BİR SEÇİM OLACAK”

Balık, “Çok yakın biz zamanda 25 gün kadar sonra çok yakın bir seçime gidiyoruz. Seçim Türkiye’nin kaderini değiştirecek. İslam dünyasının kaderini değiştirecek bir seçim olacak. Dolayısıyla inşallah bu seçimi Ramazan’ın bereketiyle sandıkları doldurarak Sayın Cumhurbaşkanımızın yerini mecliste güçlendirerek güçlü meclisle, güçlü Cumhurbaşkanı ve güçlü iktidarla 24 Haziran’a taşırız” şeklinde konuştu.

“SEBAHATTİN BEY’E TEŞEKKÜRLERİMİ ARZ EDİYORUM”

Demirbağ, “Kıymetli dostlar, bende konuışmamın başında özellikle böyle güzel iştirakı oldukça yüksek, iftarı düzenlemek suretiyle bizleri bir araya getiren Akçakiraz Belediye Başkanımız Sebahattin Bey’e teşekkürlerimi arz ediyorum” ifadelerini kullandı.

“HAKİKATTEN ÇOK GÜZEL BİR ORGANİZASYON”

Şerifoğulları, “Bugün bu organizasyonda sizlerle birlikte olmaktan dolayı memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Hakikatten çok güzel bir organizasyon. Akçakiraz Belediye Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Program ilahi sanatçısı Emrah Güneş’in söylediği ilahilerle devam etti.