Türk Kızılay Elazığ Şubesi, “Haydi Elazığ, Filistin Yaralı, Uzat Elini” sloganıyla yardım kampanyası başlattı.

Başlatılan yardım kampanyasına deste olmak isteyen Kızılay Kadın Kolları da, İsrail’in saldırılarında anne ve babalarını kaybeden Yetim çocuklar için harekete geçti.

Yetim çocukların yüzünü güldürmek, yüreklerine dokunmak isteyen kadınlar, kermes düzenledi.

KIZILKAYA: BİR NEBZEDE OLSA YARALARINI SARMAK İÇİN BU KERMESİ DÜZENLEDİK

Ahmet Aytar Meydanında düzenlenen kermeste konuşan Kızılay Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya, “Türk Kızılay’ı olarak, Ülke genelinde başlatmış olduğumuz Filistin yaralı, uzat elini sloganı ile yapmış olduğumuz bir çok yardım kampanyasının yanında, bugün Kadın Kollarımız tarafından Filistin de ki mazlumlara, ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak anlamında bir kermes düzenledik. Bu kermeste elde edilen gelirler, Filistin de ki Müslüman kardeşlerimizin orda ki günü birlik ihtiyaçlarını karşılayacak, hayatlarını idame ettirecekleri, sağlık ihtiyaçlarının karşılanması gibi birçok temel ihtiyaçlarını karşılamak adına bir nebzede olsa yaralarını sarmak, onların yanlarında olduğumuzu hissettirmek için bu kermesi düzenlemiş bulunmaktayız” dedi.  

BİLGİNOĞLU: BÜTÜN DESTEKLERİYLE, DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, “Duyarsız kalmamız zaten mümkün değil. Devletimizde, milletimizde, insanımızda her nokta da maddi, manevi yardımlarına en azından dualarıyla ellerinden gelen bütün destekleriyle, destek vermeye devam ediyor” diye konuştu.

BAHŞİ: ÖZELLİKLE YETİM ÇOCUKLARIN, YARDIMINA, İMDADINA KAVUŞACAK BİR KERMES

Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, “Özellikle yetim çocukların, yardımına, imdadına kavuşacak bir kermes düzenleniyor. Ben bu kermesi düzenleyen emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye kaydetti.

SERTKAYA: ONLARA SAHİP ÇIKMAK İÇİN BURADAYIZ

Kızılay Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Sertkaya, “Merhamet çınarımızın dallarını uzatabildiğimiz kadar uzattık.  Onlara sahip çıkmak için buradayız. Burada STK ve Gönüllüler tarafından gerçekleştirdik. Onlara da teşekkür ederim” dedi.

Kermes Perşembe gününe kadar ziyaret edilebilinecek.