Ziyarette konuşan Akın Çulha, Başkan Yanılmaz’a yaptığı ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi esnafının meslek ile ilgili sorunlarını aktardı. 

Gerçekleştirdiği ziyarette esnafın sorunlarını ve önerilerini dinleyen Başkan Yanılmaz, yeni sanayi sitesinin yapılacağı yer ile ilgili açıklama yaptı.

Yaptıkları görüşmeler çerçevesinde Güney Çevre Yolu üzerinde mutabık kaldıklarını belirten Başkan Yanılmaz, aldıkları kararda belirlenen noktaya insanların rahat erişebilmesinin önemli bir ölçüt olduğunu söyledi. İlgili bakanlıklarla konunun çözümü noktasında sürekli temas halinde olduklarını vurgulayan Başkan Yanılmaz, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Belirlenen alan ile ilgili çevre düzeni yapılması için Çevre Bakanlığı ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile görüşüp onaylarını alacağız. Teknik bir problem çıkmazsa Güney Çevre Yolu üzerindeki alana çok modern bir Sanayi Sitesi inşa etmeyi planlıyoruz. Bu doğrultuda orayı sosyal bir yaşam merkezi haline getirerek daha değerli kılmayı hedefliyoruz.