Kültür Kardeşliği Platformu Elazığ’da

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Kültür Kardeşliği Platformu Üyelerini ağırladı. Misafir grup daha sonra belediyenin hayvan hastanesini gezdi, ardından da Kahraman Şehidimiz Fethi Sekin’i ziyaret etti.

Kültür Kardeşliği Platformu Elazığ’da

İstanbul Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer İçmeli’nin başkanlığında İstanbul Kartal’da kurulan Kültür Kardeşliği Platformu üyelerinin Elazığ ziyaretleri devam ediyor.

Kültür Kardeşliği Platformu üyelerini Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, kabul etti.

“VATANDAŞLAR TEREDDÜT ETMEDEN BAŞVURABİLİRLER”

Hayır Çarşısı'nın işleyişi ile ilgili bilgiler aktaran Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Selami Polat, “Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın talimat ve yönlendirmeleriyle vatandaşlarımıza her türlü destek ve imkanın sağlandı, ihtiyaç sahibi vatandaşlar da tereddüt dahi etmeden belediyeye ve Hayır Çarşısı'na başvurabilirler” ifadelerini kullandı.

HARPUT'A HAYRAN KALDILAR

Dört bin yıllık kadim bir geçmişi bünyesinde barındıran ve birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Harput'un tarihi ve turistik mekanlarını gezen konuklar hayranlıklarını gizleyemediler.

İncelemelerini Harput'ta yer alan ve kadınlarımızın ev ekonomisine katkı sunmak ve yöresel el sanatlarımızın zenginliklerini tanıtmak amacıyla çalışmalarını sergilediği El Emeği Göz Nuru Çarşısı’nı gezerek sürdüren konuklar, daha sonra Ahşap Oymacılığı Kursu’nu ziyaret ettiler.

İŞGEM'E ZİYARET

Heyet Elazığ'da sürdürdüğü temaslara Elazığ İş Geliştirme merkezini ziyaret ederek devam etti. İŞGEM'İN Elazığ ve bölgesi için çok faydalı bir kurum olduğunu belirten İŞGEM Genel Direktörü Ömer Naci Karataş ise konuklara iş dünyasında sağladıkları olanak ve yeni girişim fırsatlarıyla alakalı bilgilendirme toplantısı yaptı.

Konuklar daha sonra İzmir'de kahramanca mücadele ederek şehit olan Elazığlı Polis Fethi Sekin'in kabrini ziyaret ederek dua ettiler. İnceleme gezilerine Çöpten Enerji Üretim Tesisi projesini gezerek devam ettiler.

“GAYET MEMNUN EDİCİ”

Ziyarette konuşan Erzurum Vakfı Yönetim kurulu Üyesi Neşe Şairoğlu, “Çöplerin havaya ve toprağa zarar vermeyerek enerjiye dönüştürülüşünü gayet memnun edici ve Elazığ'a her geldiğimizde daha farklı hizmetlerle karşılaşıyoruz” diye konuştu.

“DÜŞÜNCELERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

Mali Müşavir Fatih Karadaş ise, “Yapılan hizmetler dolayısıyla başta Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz olmak üzere tüm belediye çalışanlarına emekleri ve düşünceleri için teşekkür ediyorum” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZ HUZURLU OLSUN İSTİYORUZ”

Başkan Yanılmaz, "Kiliseye giden vatandaşımız da mutlu olsun, camiye giden vatandaşımız da huzurlu olsun istiyoruz. Bu açıdan bir ayağımız cem evinde bir ayağımız kilise de, bir ayağımız ise camide. Birlikte yönetim anlayışımız gereği dili, dini, mezhebi ne olursa olsun Elazığ'ı vatandaşlarımızla birlikte yönetiyoruz" dedi.

“YAŞAM STANDARTLARI YÜKSEK”

Elazığ'da yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Elazığ Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer İçmeli ise şehir insanının yaşam standartları yüksek bunda Başkan Yanılmaz'ın katkısı büyük” diye kaydetti.

“ELAZIĞ BAMBAŞKA BİR ŞEHİR”

CHP Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Perihan Sevim ise, “Elazığ bambaşka bir şehir haline geldiği ve özellikle Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi projesinden çok etkilendim” diye kaydetti.

Elazığ Belediyesi'nin ileriye dönük projeler geliştirdiğini ifade eden Malatyalılar Sivil Toplum Örgütleri Birliği Anadolu Yakası Başkanı Mehmet Çelik de hizmetlerin farklı ve anlamlı olduğunu söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Şevki
Şevki - 6 yıl Önce

Selmanoğlu beterdi.Bu bin beter çıktı.

hakan
hakan - 6 yıl Önce

Elazığ' ı batırdılar bunlar mallarına mal kattılar araştırılsın bunlar. Elazığ' a hiç bir artıları olmadı seçimlerde boyunun ölçülerini alacaklar

MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 6 yıl Önce

ŞEVKİ SEN KURBAN OLASIN SELMANOGLUNA OY VERMESENDE ELEŞTİRME BENİM SEVDİGİMİ SEVMEK ZORUNDA DEGİLSİN,BENDE SENİN SEVDİGİNİ SEVMEK ZORUNDA DEGİLİM.YAŞASIN MUHTEŞEM SÜLEYMAN

Mert
Mert @MEHMET KÜNKÜL - 6 yıl Önce

Şunu belirtmek gerekirse, kişilerin giyimi, boyu, kilosu, dini, namaz kılıp kılmadığı, hacca gidip gitmediği, oruç tutup tutmadığı, içki içip içmediği, iyi bir insan olup olmadığı önemli değil. Önemli olan, düşüncesi, zihniyeti, vizyonu ve dünya görüşüdür. Özetle, oy partiye değil, kişiye verilir. Peki, bu bilinçle kaç kişi oy kullanıyor?

Mert
Mert @MEHMET KÜNKÜL - 6 yıl Önce

Hulki Bey, sadece bahsettiğiniz yerler değil. Yeni imara açılan mahallelerin hepsinde çarpık yerleşim oldu. Yeni imara açılan bir yerde çıkmaz sokak olur mu? Selmanoğlu zamanında oldu işte. Ve daha bir sürü estetikten uzak, çirkin, ucube, kalitesiz ve uyduruk işler. Tüm bunlar olmuşken halen daha "kurban olanlar" var. :-)

Hulki Hangör
Hulki Hangör @MEHMET KÜNKÜL - 6 yıl Önce

Mehmet Künkül, bu yönetim nasılki başta Yunus emre Bulvarı ve İstasyon caddesi olmak üzere birçok caddeyi ve bazı yeşil alanları katletti ise Selmanoğlu da Eski Belediye Binasının yerini ve Abdullahpaşa Minübüs durağının yerini katletti.Bunlar seneler geçsede şehire yaptığı bu kötülüklerle anılacaklar,

Mert
Mert @MEHMET KÜNKÜL - 6 yıl Önce

Niye eleştirmesin? Sadece oy verenlerin mi eleştirme hakkı var? Oy vermeyenler eleştiremeyecek mi? Ne yaptı Selmanoğlu Elazığ'a? Eleştirilmeyecek kadar olağanüstü işler mi yaptı? Hayır. Tam tersine, çokça eleştirilecek işler yaptı. Yani çok da güzel eleştirilir.

Muhittin Gürlek
Muhittin Gürlek - 6 yıl Önce

Kültürpark ve Enerji tesisi Selmanoğlu dönemi eserleridir.Kültürpark Necati Çetinkaya tarafından Belediye ye kazandırılmış, Selamanoğlu döneminde yapımı başlamış, bu dönemde tamamlanmıştır.Selmanoğlunu beğenmem ama şimdiki yönetimden 10 kat daha iyi işler yapmıştır.

MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 6 yıl Önce

HULKİ EFENDİ SEN BELEDİYE BAŞKANI OL O ZAMAN BELKİ ELAZIĞI BELEDİYEYİ DÜZELTİRSİN.

MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 6 yıl Önce

BÜTÜN İŞİNİZ GÜCÜNÜZ ELEŞTİRMEK AMA NE HİKMETSE YARIN SEÇİM OLSA DİNİME İMANIMA YİNE BELEDİYE BAŞKANINA OY VERECEKSİNİZ VE DİYECEKSİNİZ BİZ CUMHURBAŞKANINA OY VERDİK GELMİŞ BURDA ARTİSLİK YAPMAYIN ARTİSLER

Mert
Mert @MEHMET KÜNKÜL - 6 yıl Önce

Mehmet Bey, bahsettiğiniz şekilde hem eleştirip, hem de günü geldiğinde oy verenler bariz şekilde çıkarcı, kendi menfaatini düşünen, cahil ve ikiyüzlü insanlardır. Elazığ'ın tüm sorunlarının nedeni, sizin de belirttiğiniz gibi "Ben Cumhurbaşkanımıza oy verdim, bunlara vermedim" diyen insanlardır. Apaçık verdikleri oylarla bahse konu belediye başkanları ve vekiller seçildi. Bunun farkında olmamaları da ayrı bir düşündürücü. Üstteki yorumlarımdan birinde de belirttiğim gibi, kişilerin giyimi, boyu, kilosu, dini, namaz kılıp kılmadığı, hacca gidip gitmediği, oruç tutup tutmadığı, içki içip içmediği, iyi bir insan olup olmadığı önemli değil. Önemli olan, düşüncesi, zihniyeti, vizyonu ve dünya görüşüdür. Özetle, oy partiye değil, kişiye verilir. Peki, bu bilinçle kaç kişi oy kullanıyor?


SIRADAKİ HABER

banner137