Elazığ Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Kürsü başı programları her hafta düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Kültür Park Mamurat’ül Aziz Salonundaki etkinlikler iki hafta süresince Belediye Kültür Merkezi’nde musiki severleri bir araya getirecek.

Programda mahalli musikinin eşsiz örnekleri sunulacak. Mahalli musikiyi yeni nesle tanıtmak ve yüz yıllarca süren geleneği yaşatmak adına düzenlenen programa Elazığlıların ilgisi yoğun bir şekilde sürerken, ikramlarla süslenen Kürsü başı etkinliği canlı yayınla da tüm dünyadan izleniyor.

Belediye Kültür Merkezi’nde perşembe günü saat 20:00’de başlayacak Kürsü başı programında Kürsü başı ekibi mahalli musiki icra edecek. İkinci bölümde ise belediye mehter takımı konserine yer verilecek.

Geleneksel olarak her hafta mutat bir şekilde Kürsü başı programlarını düzenlediklerini ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Kültür Park Mamurat’ül Aziz Salonundaki etkinliklerin iki hafta süresince Belediye Kültür Merkezi’nde yapılacağını belirtti.

Yanılmaz, Perşembe günü saat 20’de düzenlenecek programa tüm Elazığlıların davetli olduğunu söyledi.