Mehmet Ağar: Ben Ancak Oğlumla İftihar Ederim, Oğlumun Yasal ve Ahlaki Olmayan Hiçbir Şey İle İlgisi Yok

İçişleri ve Adalet Bakanlığı Görevlerinde Bulunan, Eski Elazığ Milletvekili Mehmet Ağar, Sözcü TV’de açıklamalarda bulundu. Ağar, "Oğlumla iftihar ederim ben, gurur duyarım, yakın tanıyan herkes bilir, gurur duyar. İddialar PKK ve bazı yasadışı örgütlerin sitelerinde ortaya çıkarılmıştır” dedi

Mehmet Ağar: Ben Ancak Oğlumla İftihar Ederim, Oğlumun Yasal ve Ahlaki Olmayan Hiçbir Şey İle İlgisi Yok

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Sözcü TV’de hakkındaki iddialar ilgili açıklamalarda bulundu

Sözcü TV’den Erdoğan Aktaş’ın sorularını yanıtlayan Ağar, oğlu AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar ile ilgili olarak ortaya atılan iddialarla ilgili olarak da, “Oğlumla iftihar ederim ben, gurur duyarım, yakın tanıyan herkes bilir, gurur duyar.  Tamamıyla bu iddialar PKK ve bazı yasa dışı örgütlerin sitelerinde ortaya çıkarılmıştır” dedi.

AĞAR: BEN ANCAK OĞLUMLA İFTİHAR EDERİM

Mehmet Ağar, “Ben ancak oğlumla iftihar ederim. Yakın tanıyanlar herkes bilir ve gurur duyar. Bu iddialar tamamıyla PKK ve bazı yasadışı örgütlerin sitelerinden çıkarılmıştır. FETÖ ile ilgili sitelerde bunların üstüne atlamıştır. Zaten bu iddiaların geneline baktığınızda iki seneden bu yana FETÖ ve PKK ağırlıklı sitelerin koyduğu meselelerdir bunlar. Bunların hepsi yalandır. Ben yıllardır dokunulmazlığı olmayan biriyim. Allah’tan korkarım, kanundan korkarım, devletten korkarım başka bir şeyden de korkmam. Kimsenin ne iddiası varsa buyursun delillerini de götürsün her türlü araştırmaya soruşturmaya açığım. Bunlar tamamıyla aynı geçmişte yapıldığı gibi devletin bugün bu işlerle mücadele eden bakanından, polis memuruna, jandarmadan, generalinden, subayından herkesin bu mücadeledeki azmini kırmak geleceğe yönelik bu mücadeleye atılacak insanların önünü kesme taktikleridir bunlar bilinen psikolojik mücadele taktikleridir. Biz bunları biliriz. Bu görevde olan arkadaşlarımızda bilir. Fevkalade pırlanta gibi insanlara bu şekilde ithamlarda bulunmak suretiyle yapacakları görevlerde ön kesme operasyonlarıdır. Bunlar tabi gizli servisin kontrolünde ve yönlendirilmesiyle yapılan işlerdir. Dolayısıyla ne benim ne oğlumun yasal ve ahlaki olmayan hiçbir şey ile ilgisi yoktur olamazda. Devletimizin eli kolu, bilgileri, kabiliyetleri, kapasitesi fevkalade güçlüdür. Bunların hepsinin gerçeğinin ortaya çıkaracağına olan inancım tamdır. Bundan dolayı da hiçbir endişem yok” dedi.

Video:

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2021, 14:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Husnu
Husnu - 3 yıl Önce

Bu değil miydi 367 krizinde ret oyu verip sonra sandığa gömülen. Ozamandan bu zamana ne değişti de Hükumetin bir numaralı adamı oldu, oğlunu Akp den Milletvekili yaptı kendisi Marinada Ağa oldu. Sedat Peker de Cübbeli denen hoca ile şehir şehir gezip oy istemiyormuydu, oluk oluk kan akıtıp gezen adam ne oldu da Operasyon faresi oldu. Gerçi bunları eleştirince ya CHP zihniyeti olursun ya FETOCU yada Hdppkk siz siz olun AKPyi eleştirmeyin Hain damgasını anında yapıştırırlar.

sdaş
sdaş - 3 yıl Önce

Kimi, kime edecen? Şikayet edenler ertesi gün ölü bulunuyor!!!

İhsan Ekici
İhsan Ekici - 3 yıl Önce

tabi canımmmmm

İhsan Ekici
İhsan Ekici - 3 yıl Önce

tabi canımmmmm

Zaza
Zaza - 3 yıl Önce

Birde Elazig lılara sorun oğlunuz dan razı mı.

Zurna
Zurna - 3 yıl Önce

Olsa söylemezdin zaten

Burak
Burak - 3 yıl Önce

Yaw hee babam heee

Celal
Celal - 3 yıl Önce

Mazlum rolüne bürünmüş peker. Sen değilmisin sedat, fakir fukaranın üstüne çöken? . Şimdimi geldi aklına mazlum olmak?


SIRADAKİ HABER

banner137