3 dönemdir İl Genel Meclisi üyeliği;2 dönemdir meclis Başkanlığı görevini yürüten Metin Baki Ölçücü, 2019 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti’den Kovancılar Belediye Başkan Aday adaylığın açıklayarak, Ak Parti Kovancılar İlçe Başkanı Cahit Gazioğlu’na başvuru evrakını teslim etti.

GAZİOĞLU: KENDİSİNE BAŞARILAR DİLERİM

İlçe Başkanı Cahit Gazioğlu, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti ailesi olarak 5 Kasım 12 Kasım tarihleri arasında aday adalarının başvurularını aldık Bu anlamda da İl Genel Meclis Başkanımızda Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatta bulundu. Yaptığımız kontrollerde belgelerinde herhangi bir eksikliğin olmaması, kendisinin aday adaylığı sürecinde kendisine başarılar dilerim, Allah yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

ÖLÇÜCÜ: MUTLULUK VE REFAHININ HİZMETİNE SUNMAK İÇİN BU GÖREVE TALİP OLDUM

Öz geçmişi ile ilgili bilgi veren Aday Adayı Ölçücü, “Ben 1967 yılında doğdum. İlk, orta ve lise tahsilimi Kovancılarda, Üniversiteyi, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesinde bitirdim. Siyasete 2004 yılında AK Parti’nin kurulduğundan sonra ilk yerel seçimlerinde İl Meclis üyesi olarak girdim. 2009’da tekrar aynı konumda İl Genel Meclis Üyeliği yaptım. İŞGAM gibi, Organize Sanayi Bölgesi gibi, hayvan organize sanayi bölgesi gibi, daimi encümenlik gibi elde ettiğim tecrübelerimi ilçemin hizmetine ve ilçe halkının mutluluk ve refahının hizmetine sunmak için bu göreve talip oldum. Bizim derdimiz bulunduğumuz makamlardan güç almak değil, oturduğumuz makamlara güç katmak. Benim derdim, büyük, devasa AK Parti aileme yük olmak değil, yükünü bölüşmek. Bu amaçla buz yola çıktık” dedi.