Seçim çalışmaları kapsamında MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Oğuzhan Demir, MHP Elazığ 2. Sıra milletvekili adayı Mustafa Fahir Şaşmaz ve MHP Elazığ 4. Sıra milletvekili adayı Mesut Aksan Elazığ’da çalışmalarını devam ettirdi.

MHP ELAZIĞ 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI OĞUZHAN DEMİR

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Oğuzhan Demir, Pazartesi pazarı esnafı ile bir araya geldi. Oğuzhan Demir hem seçimlerde destek istedi hem de sorunları dinledi.

DEMİR : MHP POLİTİKASI HALKIMIZ TARAFINDAN KABUL GÖRMÜŞ

Ziyaretleri sonrasında değerlendirmelerde bulunan Milletvekili adayı Oğuzhan Demir, “Buda şunun göstergesidir; Milliyetçi Hareket Partisi’nin uygulamış olduğu siyasette politika, halkımız tarafından kabul görmüş, Sayın Genel Başkanımız halkımızın yoğun bir taktir ve teveccühünü kazanmış. Bizlerde onu temsilen inşallah daha yüksek sayıda oy ve Milletvekiliyle Ankara’da Elazığlı hemşerilerimizi temsil etme hakkına sahip olabiliriz. Tabi şunu da görmüş olduk ki; insanlarımız birlikten, bütünlükten ve hoş görüden yana. Milliyetçi Hareket Partisi ve Adalet Kalkınma Partisi arasındaki bu Cumhur İttifakı Büyük Birlik Partisi’nin de dahil olduğu bir Cumhur İttifakı büyük bir oy oranıyla sandıklardan çıkacak. Ve Allah nasip ederse ilerleyen süreçte 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler sonrasında halkımızın beklediği hizmetlerin büyük oranda hizmete geçirilebilmesi için Milliyetçi Hareket Partisi’nin de taraf olduğu Cumhur İttifakı büyük bir oy oranıyla inşallah seçilmiş olacak” ifadelerini kullandı.

MHP ELAZIĞ 2. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI MUSTAFA FAHİR ŞAŞMAZ

MHP Elazığ 2. Sıra milletvekili adayı Mustafa Fahir Şaşmaz’da, çalışmaları kapsamında Doğukent Mahallesi esnafı ile bir araya geldi.

MHP ELAZIĞ 4. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI MESUT AKSAN

MHP Elazığ 4. Sıra milletvekili adayı Mesut Aksan, Vali Fahribey ve Gazi Caddesi esnaflarını ziyareti ile seçim çalışmalarını sürdürdü.