AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü tolga Ağar, Elazığ’a geldi.

Milletvekili Ağar’ın ilk Durağı 15 Temmuz Demokrasi Meydanı oldu. Burada vatandaşlarla tek tek ilgilenen Ağar, onların taleplerini ve sorunlarını dinledi.

Gezilerine devam eden Zülfü Tolga Ağar’ın bir sonraki durağı Kapalı Çarşı oldu.

Ağar’ın Kapalı Çarşı ziyaretine Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da eşlik etti. Ağar ve Şerifoğulları çarşı esnafıyla sohbet ederek Kapalı Çarşı hakkında talepleri dinledi.

Ağar hiç hız kesmeden Gazi Caddesinde vatandaşlarla ve esnaflarla buluştu.

AĞAR: ESNAF KARDEŞLERİMİZE HAYIRLI İŞLER DİLEDİK

Gittiği her yerde yoğun ilgiliyle karşılanan Milletvekili Ağar geziler sonrası yaptığı açıklamada, “Mübarek Ramazan ayının son gününde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Yıllar boyu yüzlerce bayram heyecanına tanıklık eden asırlık Kapalı Çarşımızda, esnaf kardeşlerimize hayırlı işler diledik. Ayrıca arefe günü alışveriş heyecanı yaşayan hemşerilerimizi ziyaret ettik. Hemşerilerimizle tek tek ilgilenip onların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek Bayramlarını kutladık. Bu vesileyle Tüm İslam Aleminin ve aziz milletimizin Ramazan Bayramını Kutluyor, bütün insanlık için hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Öte yandan AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar, Ramazan Ayının son gününde Devlet koruması altında olan çocuklarla iftar yemeğinde bir araya geldi.