Ak Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK üyesi Metin Bulut ve beraberindekiler, Alacakaya ziyaretinin ardından baba ocağı Palu’da geçti.

ERGÜNÖZ: HER ZAMAN BİZE DESTEK OLMUŞTUR

Ak Parti Palu İlçe Başkanı Hasbihal Ergünöz, “Sayın Milletvekilimizi baba ocağında ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sayın vekilimiz her zaman Palu’nun yanında olmuştur. Ne kadar büyük projelerle yanına gitmişsek Her zaman bize destek olmuştur. Palu ve Kovancılar ile bir çok projemiz var. Hepsinin takipçisidir. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

BULUT: ÜLKEMİZ KENDİ KENDİNE YETEBİLEN BİR HALİNE GELDİ

Palu ilçesinde değerlendirmelerde bulunan AK parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut, Türkiye’nin içerisinden geçtiği durumun önemine dikkat çekerek, “Dünyada ve Ülkemizde olan olayları yakından takip ediyoruz. O kadar büyük olaylar ki belki de başka dönem yaşanmış olsaydı, Türkiye bu süreçten geçmiş olsaydı bugün ilçelerde yapılan hizmetleri değil de başka şeyleri konuşuyor olurduk. Bugün belki canımızın, namusumuzun peşine düşmüştük veya egemenlik meselesi söz konusuydu. Ama bunların ötesinde 19 yılda inşa edilen güçlü Türkiye, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde inşa edilen ayın 14’ünde 19. Yıl dönümünü kutlayacağız. Güçlü bir Ülke olduğumuzu Pandemi sürecinde yakinen müşade ettik. Ne gıda tedarik zincirinde bir sıkıntı oldu. Ne de gıda fiyatlarında atış oldu. Demek ki biz kendi kendine yetebilen bir Ülke haline gelmişiz” diye kaydetti.

BULUT: BU GÜNLERİ BİRLİK VE DİRLİK İÇERİSİNDE ATLATACAĞIZ

Sürecin birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağını da kaydeden Metin Bulut, “İnşallah bu sıkıntılı günler geride kalacak, bu günleri birlik ve dirlik içerisinde atlatacağız. Ben eminim ileriki günler daha güzel olacak. Büyük Türkiye’nin temelleri atıldı. Bu milletle birlikte ciddi mesafeler katedildi. İnşallah bundan sonraki dönemde de bunun meyvelerini alacağız” ifadelerine yer verdi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut,Palu ilçesinde Elazığ Yeni Haber Genel Yayın yönetmeni Erhan Bahçeci ve Haber Elazığ Köşe yazarları ile de buluştu.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut’ta, Elazığ Yeni Haber’e yayın hayatında başarılar diledi.

BAHÇECİ: ÖNÜMÜZDE Kİ DÖNEM DAHA GENİŞ PROGRAMLARLA HALKIN KARŞISINA ÇIKARIZ

Daha sonra Elazığ Yeni Haber Genel Yayın Yönetmeni Erhan Bahçeci, “Sayın Metin Bulut’a Teşekkür ediyorum. Elazığ Yeni Haber ailesi olarak 2. Yılımız için etkinlik yapmayı düşündük. Fakat deprem ve sonrasında virüs bunlara engel oldu. İnşallah önümüzde ki dönem daha geniş programlarla Elazığ halkının karşısına çıkarız” dedi.

Hafta sonunu Baba Ocağı Palu’da geçiren  Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut,ilçede bulunan türbeleri de ziyaret etti.