Ak Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fikret Çelik’le bir araya geldi.

ÇELİK: ESNAFA HENÜZ ÖDEME YAPMADIK

Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fikret Çelik, “Esnafa henüz ödeme yapmadık. Çünkü çok kalabalık. Bin 600 üye var. Ve bunun haricinde üye olmayanları da aldık. Biz burada dosya hazırladığımız zaman, dosyaları bankaya gönderiyoruz. Banka dosyaları onayladıktan sonra tekrar bize geliyor. Biz burada kefilleri ve ipoteği olanları yaptıktan sonra ödemeyi yapacağız. Biz esnafı kandırmıyoruz” dedi.

BULUT: EKONOMİNİN CANLANMASI AŞISINDAN YAŞANAN BU DURUMU POZİTİFE ÇEVİRECEĞİZ

AK Parti MKYK üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “sıkıntılı bir süreç yaşadık ama biz bunu artıya nasıl çevirebiliriz. Şuanda onun mücadelesi içerisindeyiz. İnşallah biz buradan kazanımlı çıkacağız. Bunu şehir açısından pozitif bir duruma çevireceğiz. Hem şehrin mimari açıdan yeniden yapılanması, hem de ekonomisinin canlanması açısından yaşanan durumu pozitife çevireceğiz. Özellikle bu depremden sonra Elazığ’daki kooperatifler, Türkiye’nin en güçlü kooperatifi olacak” diye kaydetti.