Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde Corona Virüsü olduğu iddiaları Elazığ gündeminde konuşulurken konuyla ilgili ilk açıklama AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’dan geldi.

Milletvekili Zülfü Demirbağ yaptığı açıklamada Elazığ’da Corona Virüsü olmadığını söyledi.

DEMİRBAĞ: CORONA İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR BELİRTİ YOK

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Elazığ’da yaygın bir kanaat var; İran üzerinden Corona virüsünün geldiği, karantina gibi bir sözler dolaşıyor; dedikodular. Biz görüştük. Tespit edilen herhangi bir vaka yok. Bir öğrenci ağır ateş olduğu için hastahanede tedaviye alınmış. Muayenesi yapılmış. Mevsimsel soğuk algınlığı. Corona ile ilgili herhangi bir belirti yok. Dolayısıyla hemşehrilerimizin endişe etmesine gerekte yok. Olsa biz de o endişeyi taşırız” ifadelerini kullandı.

DEMİRBAĞ: CORONA VİRÜSÜNÜ DE BURADA MİSAFİR EDECEK HALİMİZ YOK

Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Biraz önce Sağlık Müdürlüğünden de özellikle tekrar teyit ettirdim ki yanlış bilgi vermiş olmayalım. Bütün hemşehrilerimiz de bu bakımdan rahat olsunlar. Herhangi bir şekilde böyle bir endişeye mahal verecek bir vaka yok. Gerek İran Sınır Kapısı, bütün sınır kapılarında, hava limanlarında üst düzeyde tedbir aldı Sağlık Bakanlığımız. Öyle bir vaka olduğu zamanda buraya kadar gelmez. Biz Suriyeliyi misafir ederiz, dışarıdan gelen herkesi misafir ederiz ama corona virüsünü de burada misafir edecek halimiz yok” şeklinde konuştu.

VİDEO