AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Milletvekili Zülfü Tolga Ağar ve İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Gazi Caddesi’ni gezdi..

Gazi Caddesi esnafını gezen Milletvekilleri ve İl Başkanı, vatandaşlarla da hasbihal etti.

Ziyaretlerde esnafın talepleri dinlendi.

YILDIRIM: DOKUNMADIK KİMSE KALMAYACAK ŞEKİLDE HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, sahada olmaya devam ettiklerini ifade ederek, “Gazi Caddesi esnafımızın bir kısmını ziyaret ettik. Biz zaten hep sahadaydık bu kez daha farklı bir boyutta Milletvekillerimiz ile esnaflarımızı ziyaret ettik. Bizim yapmamız gereken hizmetlerden bir tanesi bu, inşallah dokunmadık kimse kalmayacak şekilde hizmetlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AĞAR: SICAK BİR GÜN VE SICAK BİR KARŞILAMA İLE KARŞILAŞTIK

AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, siyasetçinin ödevinin eksileri dinlemek olduğunu söyleyerek, “Bugün Gazi Caddesi esnafımızla buluştuk çok samimi sohbetler ettik inşallah ilerleyen günlerde tekrar geleceğiz ve diğer esnaf arkadaşlarımızı da ziyaret edeceğiz. Gerçekten sıcak bir gün ve sıcak bir karşılama ile karşılaştık. Siyasetçinin ödevi tabi ki artıları olduğu kadar eksileri de dinlemek ve kendimize ona göre yol haritası çizmek. Dediğim gibi bugün tekrar dersimizi iyi çalıştık notlarımız aldık” açıklamalarını kaydetti.

BULUT: ÇOK BÜYÜK HAZ ALDIK

Ziyaretleri ile ilgili bilgiler aktaran MKYK Üyesi ve Milletvekili Metin Bulut, seçmeni ile buluşmanın siyasetçilere keyif verdiğini kaydederek, “Bugün Gazi Caddesi’nde esnaflarımızın halini ve hatırını soralım istedik malum meclis tatile girdi. Meclis mesaisi yaparken bir siyasetçinin çalışma alanı daha dar oluyor ancak hafta sonları gelebiliyorduk ama şimdi tatil olduğu için meclis açılana kadara daha geniş zamanımız olacak. Bir siyasetçinin en çok keyif aldığı şeylerden bir tanesi seçmeni ile buluşmak bugün Gazi Caddesi’ndeki esnafımızla yaptık. Çok sıcak bir karşılama oldu, çok büyük haz aldık. Bazen il ile ilgili gündem konusu olan gündem maddeleri bazen ülke genelinde olan gündem konuları ile ilgili konuştuk” dedi.