Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, ülke ve dünya genelinde gerçekleştirilen kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerde şehirlerine birincilikle dönen öğrencileri ağırladı.

Milli Eğitim Müdürlüğü’nde ağırladığı öğrencilerle bir süre sohbet eden Gürtürk, öğrencileri tebrik ederek, hediyelerini takdim etti.

GÜRTÜRK: BÜYÜK BAŞARI KAYDEDİYORLAR

Mili Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, “Gerçekten Elazığ’ımızda eğitim öğretimin yanında sosyal kültürel ve sanatsal alanda da öğrencilerimiz büyük başarı kaydediyorlar. Bunlar bizi onurlandırıyor, gururlandırıyor. Ben bu çalışmaları yapan, yaptıran öğretmenlerimize, idarecilerimize, velilerimize de çok teşekkür ediyorum. Bunlar birer başlangıç. Fakat önümüzdeki yıllarda bu başarılarımız daha da artarak devam edecek. Bu sayı 20 değil de bireysel bazda yüzde yüz arttırarak önümüzdeki 2018-2019 yılında yüzde 100 üzerine çıkarmak bunu daha da arttırmak. Bu da şehrimizle bu potansiyel var. Bu potansiyeli harekete geçirmek, okullarımızın, öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin elinde. Biz velilerimize her zaman şunu söylüyoruz; yalnızca eğitim, öğretimle birlikte sosyal sportif ve kültürel alanlarda bir çalışmaların da olması lazım” ifadelerini kullandı.

HABER: SITKI TAŞEL