Medya grubumuz misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Medya grubumuzun bu defaki konukları genel merkezi Malatya’da olan 15 Temmuz milli irade ocakları genel başkanı Bilal Uludağ, Kadın kolları başkanı Sultan Alan, Malatya İl Başkanı Mustafa Durmuş, Genel Başkan Yardımcısı Sami Tunç, Medya sorumlusu Cemal Hanelçi, Yönetim Kurulu üyesi Celal Duymuş ve beraberindeki heyet oldu.

Birimleri tek tek gezdiler, yapılan çalışmalarını yerinde inceleyip bilgi aldılar.

“YERELİN ÇOK ÇOK ÜSTÜNDE BİR KURUM”

“Yerelin çok çok üstünde hatta birçok ulusalın bile üstünde bir kurum olmuş” diyen 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağ, Malatya’da gerçekleştirecekleri “Yüz Anne Bin Asker” programına da tüm Elazığlıları davet etti.

“ÇOK GÜZEL, ÇOK EMEK SARF EDİLMİŞ BİR YER”

Başkan Uludağ yaptığı konuşmada, “Öncelikle Kanal Fırat ev Kanal E ekibine bizleri konuk etmiş oldukları için şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Ziyaret esnasında kanalınızda dolaştığımda yerelin çok çok üstünde hatta ulusalda birçok kanalın üstünde olduğunu ifade etmek isterim. Çok güzel, çok emek sarf edilmiş. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. Mücadelenizde, yayın hayatınızda şahsım ve teşkilatım adına başarılar diliyorum. Bugün buraya gelirken aslında Elazığ’ımızın da simgesi olan merhum Fethi Sekin’in kabrini ziyaret ettik. Daha sonra da kanalınızı ziyaret ettik. 15 Temmuz Milli İrade Ocakları olarak teşkilatlanma sürecinde Elazığ’ımızda şubesini açacağımız arkadaşlarla istişare ettikten sonra 15 Temmuz Milli İrade Ocakları şubemizi açacağız inşallah.

“ELAZIĞ HALKIMIZI DAVET EDİYORUZ”

19 Ocak’ta Cuma günü saat 19.00’da Malatya’mızda Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla gerçekleştireceğimiz “Yüz Anne Bin Asker” projemiz var. Bu gecemize de bütün Elazığ halkımızı 15 Temmuz Milli İrade Ocakları olarak davet ediyoruz” dedi.

Medya grubumuzun özel bir konuğu daha vardı. Cemile Ayla teyzemiz bizleri ziyarete Malatya’dan gelmişti. Cemile Ayla teyzemiz ellerini açtı başladı Kürtçe dua etmeye.

Cemile Ayla teyzemiz o kadar içten ve samimiydi ki dualarında hem şehitlerimize, hem medya grubumuz Yönetim kurulu başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’a hem de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yer verdi.

“AYNI BAYRAĞIN ALTINDA YAŞIYORUZ. BİZDE AYRIM OLAMAYACAK”

Cemile Ayla teyzemiz yaptığı konuşmada, “Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Biz her türlü Tayyip Erdoğan’ın arkasında duracağız. Arkasında durmaya da devam edeceğiz. Kürt, Türk diye bir şey yok. Hepsi aynı Türk’tür. Aynı bayrağın altında yaşıyoruz. Bizde ayrım olamayacak. Ben bizzat Tayyip Erdoğan’a kurban olurum. Şehitlerimizi dua ile anıyorum. Allah razı olsun. Kurban olayım Tayyip” ifadelerini kullandı.

Ziyaretçilerimiz arasında Cuma Yılar da vardı.

Hepimiz onu demokrasi meydanına referandum öncesi vatandaşın nabzını tutan Kanal Fırat Muhabiri ve A haber Elazığ Temsilcisi Furkan Dilaver’in yapmış olduğu röportajı ile tanıdık.

Cuma Yılar, “Ben uçağı hep havada görüyordum, Vallahi, billahi, tillahi, ülke batmış banane, öyle bir cumhurbaşkanımız var ki Allah bize vermiş biz kıymetini bilmiyoruz” sözleri ile sosyal medyada fenomen olmuştu.

“KANAL FIRAT BİZİM ÖZ ANADOLU KANALIMIZDIR”

Cuma Yılar ise yaptığı konuşmada, “Kanal Fırat bizim öz Anadolu kanalımızdır. Hakikaten gurur duymamak elde değil. Bütün Elazığ halkı olarak hepimiz Kanal Fırat’a kilitleniyoruz. Kanal Fırat’ı seyrediyoruz. Çünkü öz şubemiz, öz kanalımız. İyi ki böyle bir kanalımız var. Biz bu kanalımızla gurur duyuyoruz. Biz halk olarak size çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“İLK DEFA BÖYLE BİR YER GÖRÜYORUM”

Konuşmalarının ardından stüdyoları gezen Cuma Yılar, şaşkınlığını gizleyemedi ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Cıvıl cıvıl bir yer. İlk defa böyle bir yer görüyorum. Çok hoşuma gitti. Görmediğim için görüp şaşırıyorum. Ne kadar güzel bir yer. Görmedim ben. Görmediğim içim gördüğüm zaman da şaşırıyorum.”