Partisi’nin Elazığ’daki seçim çalışmalarına destek veren Ak Parti Elazığ Milletvekili ve İHİK Başkanı Ömer Serdar, Mollakendi, Yazıkonak, Yurtbaşı ve Akçakiraz beldelerini ziyaret etti.

Belde Ziyaretlerinde İHİK Başkanı Ömer Serdar’a ilgi oldukça yoğundu.

Ömer Serdar, Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın ayaz ile de makamında bir araya geldi.

Belde Ziyaretlerinde Ömer Serdar, esnaflarla da bir araya geldi.

Serdar, Yurtbaşı Beldesi’ndeki ziyaretlerine de Belediye Başkanı Yasin Yılmaz ile başladı.

“CUMHUR İTTİFAKININ BİR ARKA PLANI VAR”

Ak Parti Elazığ Milletvekili ve İHİK Başkanı Ömer Serdar, “Biliyorsunuz 2 blok halinde seçim yürüyor. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı. Cumhur İttifakının bir backgroundu var. Bu konuda özellikle 15 Temmuz’dan sonra milli mutabakat çerçevesinde yürüyen ve ulusal güvenlik kaygılarını önceliyen ulusal bütünlük kaygılarını önceliyen ve Türkiye’nin geleceğini dış tehditleri hesaplayarak birlikte yürüme kulvarını kendine seçen Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti oluşturuyor. Diğer ittifak ise Millet İttifakını oluşturan blok genellikle benzemezlerin oluşturduğu bir blok. Seçmenin tercihini yaparken özellikle 2 noktadan hareket edeceğini düşünüyoruz. Geçmiş seçim tecrübelerimiz de bize bunu gösteriyor. Birincisi geçmişte hafızasında olan hizmetleri değerlendirerek bunu seçim günü geri çağıracaktır. Bu hafızasını geri çağırdığı zaman AK Parti’nin 2002 yılından bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerin çok ciddi karşılığını ve kendi pratik hayatlarında da bunun örneklerini görebileceği için özellikle geçmişe yönelik değerlendirmelerde seçmenin olumlu not verebileceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN TEMSİL KABİLİYETİ ARTIK TARTIŞMASIZ”

Seçimlerin gelecek projeksiyonu olduğunu kaydeden Ömer Serdar, “Geleceğini seçmenin AK Parti kadrolarında göreceği için yine tercihinin bu yönde e Cumhur İttifakından yana olacağını düşünüyoruz. Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımız açısından olaya bakıldığında Cumhurbaşkanımızın artık temsil kabiliyeti bu ülkede tartışmasız. Bırakın bu ülkeyi, artık ülkenin sınırları dışında dünyada tartışmasız bir liderli söz konusu. Dolayısıyla Türkiye seçmeninin de bu böyle baktığını düşünüyoruz. Biz birinci turda Sayın Cumhurbaşkanımızın seçileceğini ve yürütmenin de bu turdan sonra şekil alacağını düşünüyoruz. Ben gezdiğim bu beldeler içerisinde özellikle seçmenin tavrından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bizim bu bölgede yapmış olduğumuz çok ciddi hizmetler var. Bu hizmetlerin de onlarda makes bulması, karşılık bulması bizim açımızdan da önemli. Yine beldeye hizmet veren Belediye Başkanlarımı da tebrik ediyorum. Seçimin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Ömer Serdar’ın belde ziyaretlerinin son durağı Akçakiraz Oldu.Serdar belde belediye başkanı Sebahattin Kaya tarafından karşılandı.