TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir beğeniyle takip edilen Seksenler dizisin 8 bölümü Elazığ’da çekilecek.

Komedi ve nostalji türündeki “seksenler” dizisinin çekim hazırlıkları başladı.

Dizinin Elazığ’daki çekimleri için TOKİ’nin de desteği ile Güney Çevre Yolu’nun üst tarafında o döneme uygun yeni konutlar yapıldı.

Yapılan yeni konutlar adeta 80’ler döneminin izlerini taşıyor.

Yeni konutlar Elazığ’a tarihi yapıların kazandırılmasına vesile olurken; Elazığ’ın tanıtımı noktasında da önemli rol üstlenecek.

Ak Parti MKYK üyesi Elazığ milletvekili Metin Bulut, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’da dizi seti ziyaret etti.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ziyaretinin ardından dizinin çekileceği alanla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

ŞERİFOĞULLARI: BU GÜZEL ATMOSFERİ OLUŞTURAN HERKESİ TEBRİK EDİYORUM

Başkan Şerifoğulları yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, “Yayınlandığı günden itibaren, TRT 1 ekranlarında 7’den 70’e büyük beğeniyle takip edilen Seksenler dizisinin, şehrimizde hazırlanan set alanını ziyaret ettik. Bu güzel atmosferi oluşturan herkesi tebrik ediyorum!” dedi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise, "TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve beğeniyle takip edilen Seksenler dizisinin şehrimizde kurulan setini ziyaret ettik. Dizi çekimleri için yapılan yeni konutlar, Elazığ'a tarihi bir bölgenin kazandırılmasına vesile oldu. Emeği geçenleri kutluyorum" ifadelerini kullandı.