AK parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Adayı Şerifoğulları önce Ataşehir Mahalle sakinleri ve esnafı ile bir araya geldi.

ŞERİFOĞULLARI: ELAZIĞ’IN HER NOKTASI BİZLERİN ÖNCELİĞİ OLACAK

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Bu şehrin her bölgesine eşit hizmet götüreceğimizi iddia ediyoruz. Bu şehrin batısıyla, doğusuyla, kuzeyiyle, güneyiyle her türlü renkleriyle bu şehrin her noktasına hizmeti eşit şekilde götüreceğiz ve Allah’ın izniyle Elazığ’ın her noktasına dürüst ve temiz bir elin değdiğini bu memlekette herkes görecek.  Tabi sadece samimi duygularla bu şehri yönetmekle olmuyor. Sadece iyi niyet beslemek olmuyor. Aynı zamanda da işini çok iyi yapan, çok çalışan, çok mücadele eden, Elazığ’ın menfaatleri doğrultusunda kavga eden bir başkan profili çizeceğiz Allah’ın izniyle. Elazığ’ın menfaatleri doğrultusunda önümüze engel koymak isteyen kim varsa onlarla kavgamız en çetin şekilde devam edecek. Elazığ’ın menfaatleri, Elazığ’ın her noktası bizlerin önceliği olacak” ifadelerini kullandı.

Şahin Şerifoğulları, daha sonra Akıncılar Derneği’ni de ziyaret ederek, dernek yönetimi ile bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında Vefa Der’in düzenlediği kahvaltı programına da katılan Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’na Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’da eşlik etti.

YANILMAZ: ÖNCE ELAZIĞ’I ÇOK YAKINDAN TANIMALARI GEREKİR

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Vaatlerin uçtuğu bir dönemdeyiz. O açıdan ayağı yere basan, olabilecek kalıcı olan yerlere bakmamız lazım ki o da Şahin kardeşimiz zaten açıklamalarında yapılabilecekleri, Elazığ’ı bir adım daha ileriye taşıyacak olan yapıyı ortaya koyuyor. Sadece bilgi kirliliğine örnek olsun diye bir örneği vereceğim; şimdi muhalefet belediye başkan adaylarımız bulundukları her yerde konuşuyorlar. Çok doğal, çok tabii. Yapacaklarını anlatıyorlar. Ben bunu da çok tabii görüyorum. Ancak bir tavsiyem önce Elazığ’ı çok yakından tanımaları gerekir. Elazığ’da neler var, neler yok, alt yapıda neler yapılıyor, üst yapıda neler yapıldı sosyal ve kültürel alanda neler yapıldı? Bunların bilinmesi gerekir. Bunlar bilinmeden ortaya koyacağınız her vaat vatandaşta karşılık bulmaz. Rabbime şükrediyorum ve hamt ediyorum. 5 yıllık süre içinde Cumhurbaşkanımızın denetiminde, kontrolünde, AK Parti Yerel Yönetimlerin denetimlerin, kontrolünde yaptığımız çalışmalarla alnımız ak, başımız dik. Bütün parametrelerde Elazığ Türkiye’ye örnek olacak olan bir şehir haline geldi. Şimdi Elazığ’ı bir adım daha ileriye götürmenin mücadelesini hep birlikte vereceğiz. 31 Mart 2019 akşamı inşallah biz bayrağı en yüksekte iken bir devir töreni yapacağız. Şahin kardeşimize bayrağı devredeceğiz. O da hem gençliğiyle, hem dinamizmiyle hem o en yüksek tepeden aldığı bayrağı daha yükseklere götürmenin gayreti ve azmi içinde olacak” ifadelerine yer verdi.

KARTAKGÜL: HER PLATFORMDA, HER MEYDANDA İFADE ETTİK

Vefa Der Genel Başkanı Zülfü Kartakgül de, “31 Mart yerel seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımıza vefa niteliğinde yine bir araya gelmiş bulunmaktayız. Biz her platformda bunu ifade ettik. Bizler ak davanın hak sevdasını ilelebet taşıyan dava neferleri olduğumuzu her platformda, her meydanda ifade ettik. Bugün tabi şehrimizin güzide iki değerini burada ağırlamaktan ve siz değerli dostlarımızla bir araya getirmekten onur duyuyoruz, kıvanç duyuyoruz” diye kaydetti.

HABER: SITKI TAŞEL