Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Yakup Baş, DSİ Eski Genel Müdür Yardımcısı Turkay Özgür, Prof. Dr. Kenan Peker, STK eski Başkanlarından Mahir Sönmez ve İdareci ve Bürokratlar Birliği Başkanı Yücel Can Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. STK başkanlarına ziyaretleri esnasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında İnşaat ve Kamulaştırma Daire Başkanı Kazım Özgür beyde eşlik etti.

STK Başkanları ilk ziyaretini, Emniyet Genel Müdürlüğü görevine atanan hemşehrimiz Mehmet Aktaş’a gerçekleştirdi. Önemli bir göreve atanan Aktaş’a görevinde başarılar dileyen heyet, daha sonra Anayasa Mahkemesi üyeliğine atanan hemşehrimiz Selahattin Menteş’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretlerine devam eden STK Başkanları, Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay’ın Özel Kalem Müdürü hemşehrimiz Tuncay Akkoyun’u da ziyaret etti. Heyet son olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında İnşaat ve Kamulaştırma Daire Başkanı Kazım Özgür’ü ziyaret etti.

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, STK başkanlarıyla Ankara’da gerçekleştirdikleri ziyaretler hakkında açıklamalarda bulundu. Ulaş  “Değerli STK başkanlarımızla Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. Hemşehrilerimiz çok önemli görevlere getiriliyor bu bizleri çok mutlu ediyor. Ziyaretler kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Aktaş’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Bu önemli görevde bir Elazığlı görmek bizleri çok onurlandırdı. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Çok verimli bir ziyaret oldu. Ben bizleri kabul eden Emniyet Müdürümüz Mehmet Aktaş’a çok teşekkür ediyorum. Bir diğer ziyaretimiz de Anayasa Mahkemesi üyeliğine atanan hemşehrimiz Selahattin Menteş’e oldu. Sayın  Menteş’e yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendileriyle ilimiz hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Yeni görevini layıkıyla yapacağından Elazığlılar olarak eminiz kendilerine başarılar diliyorum" diye kaydetti.

Ankara’daki ziyaretlerimizi Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay’ın Özel Kalem Müdürü Tuncay Akkoyun ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında İnşaat ve Kamulaştırma Daire Başkanı Kazım Özgür’le devam ettik. . Ziyaretlerimizde ülke gündemi ve ilimiz hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Ben bizleri kabul eden Emniyet Genel Müdürümüz Mehmet Aktaş’a, Anayasa Mahkemesi üyesi Selahattin Menteş’e, Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay’ın Özel Kalem Müdürü Tuncay Akkoyun’a ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında İnşaat ve Kamulaştırma Daire Başkanı Kazım Özgür’e çok teşekkür ediyorum” dedi.