Ak Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk’ün ilçe ziyaretlerinde ilk durağı Palu oldu. İlçe halkı ile bir araya gelen Öztürk, halk oylaması sürecinde destek oldukları için vatandaşlara teşekkür etti.

Palu’da Ak Parti İlçe Danışma toplantısına katılan Tahir Öztürk, İlçe Başkanı Abdülkadir Şaştım, Belediye Başkanı Sait Dağoğlu ve partililer tarafından karşılandı.

Ak Parti Palu İlçe Başkanı Abdülkadir Şaştım, “Türkiye genelinde 970 ilçe arasında 5.sırada ve ilde birinci sırada yer aldık. Sizin de huzurlarınızda Palu seçmenine ne kadar teşekkür etsem azdır” diyerek salonda bulunanlara teşekkürlerini bildirdi.

Palu Belediye Başkanı Said Dağoğlu teşekkür ziyaretlerinin ilk durağı Palu olmasından onur duyduklarını belirterek Tahir Öztürk’e ve 16 Nisan halk oylamasında kendilerine destek veren Palulu vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı ve Palu Koordinatörü Cumali Ayyıldız ise zor bir süreçten geçildiğini anımsatarak, Palu’dan bu kadar yüksek destek vermesinin önemli olduğunu söyledi.

Palu halkı ile iftihar ettiklerini ifade eden Ak Parti Elazığ milletvekili Tahir Öztürk, “Palu halkı bu partinin kuruluşundan beri en büyük desteği verdi. Biz sizlerle gurur duyuyoruz. Rektör beyle de görüştük ve 2018-2019 yıllarında da Palu’ya bir Meslek Yüksekokulu yapma çalışmalarımız olacak. Gökdere ile ilgili olarak biz direk maliye bakanının yanına gittik. En son görüşmemiz şu köprü yapılıncaya kadar Hoşpat tarafında bir alternatif yol düşünüyoruz. Bunu da maliye bakanımız, karayolları genel müdürüne telefon açtı ve benim hatırım için bu yolu yapacaksın dedi ve karayolları genel müdürü onayladı. Biz sizin mağduriyetinizi biliyoruz. Elimizden geleni yapacağız.

Tahir Öztürk, toplantı sonrasında Palu Kaymakamı Mehmet Öztürk’ü de ziyaret ederek, ilçe hakkında bilgi aldı.

Palu’dan sonra Karakoçan ilçesine geçen Ak Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk ve beraberindekiler, öğretmenevinde düzenlenen ilçe danışma toplantısına katıldı.

Ak Parti Karakoçan İlçe Başkanı Naci Yıldız, her seçimde olduğu gibi halk oylamasında da kazandıklarını belirtti.

Sarıcan Belediye Başkanı Faruk Aydın’da ilçelerinin farklı sosyolojik yapısı olduğunu belirterek, yeni sistemle var olan sorunların çözüleceğine inandıklarını söyledi.

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı ve Karakoçan Koordinatörü Korkut Şerifoğulları’da halk oylaması sürecinde verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, Karakoçan ilçesinin oy oranının arttığını hatırlatarak, emeği geçenlere teşekkür etti. Öztürk, “Ben inanıyorum ki Karakoçan halkı her zaman devletinin ve milletinin yanında oldu. Huzur, güvenlik istedi ve sağlıktan yana oldu. Yapılan referandum Karakoçan içinde Elazığ içinde başarıdır. Türkiye’de il olarak ilk 11 e girdik. İlimize gelecek bazı bakanlarımız olacak ve biz bu bakanlarımızı Karakoçan’a getireceğiz. Biz Karakoçan’ın dertlerini sıkıntılarını biliyoruz ama bakanlarımızın da bu dert ve sıkıntılarını sizden dinlemelerini istiyoruz” dedi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, Karakoçan Kaymakamı ve aynı zamanda kayyum olarak atanan Belediye Başkanı Cemil Sarıoğlu ile de bir araya geldi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili ve beraberindekilerin ilçe ziyaretlerindeki son durağı Kovancılar İlçesi oldu.

Öztürk, Ak Parti Kovancılar İlçe Danışma Toplantısına da katıldı.

Ak Parti Kovancılar İlçe Başkanı Cahit Gazioğlu, halkoylaması sürecinde teşkilat olarak uyum içinde çalıştıklarını ifade etti.

Toplantıya katılan İl Genel Meclisi Başkanı Metin Baki Ölçücü ise halk oylamasında % 85 oy alınmasında destek olanlara teşekkür etti.

Kovancılar Belediye Başkan Vekili Muhittin Çimen’de 16 Nisan halkoylamasında Kovancılar ilçesinin üzerine düşen görevi yerine getirdiğini söyledi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk’te halk oylamasına destek olan ilçe halkına teşekkür etti. Öztürk,18 Maddeden oluşan anayasa değişiklik paketi hakkında bilgi verdi.