Tapu ve Kadastro Elazığ Bölge Müdürlüğü, 173. kuruluş yıldönümünü hükümet konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunarak kutladı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen törene Bölge Müdürü Mahir Tuncer ve bölge Müdür yardımcıları katıldı.

TUNCER: 173. YILIMIZDA DA EN KALİTELİ HİZMETİ SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Bölge Müdürü Mahir Tuncer, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 25 milyon kişiye hizmet sunduğunu ifade ederek, "Ülkemizin tüm il ve ilçelerinde yılda 9 milyona yakın işlem hacmi ve yaklaşık 25 milyon vatandaşımıza hizmet sunan ve bugün 173. kuruluş yıldönümünü kutlayan köklü bir kurumuz. Taşınmazlara ilişkin mülkiyet bilgilerini devlet güvencesi altında muhafaza etme, güncelleme, taşınmazlara yönelik politikalar belirleme ve yönetme konularında lider kurum olma vizyonumuzla vatandaşlarımıza 173. yılımızda da en kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyoruz" dedi.

TUNCER: KOLAY VE GÜVENİLİR BİR ŞEKİLDE İŞLEMLER YAPABİLİYORLAR

Tuncer, “Tüm dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan korona virüs salgınında bile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü olarak tüm imkanlarıyla hem çalışanlarının hem de vatandaşlarının süreci sıkıntısız atlatmaları için yoğun çaba harcıyoruz. Korona virüs salgını sürecinde özellikle Web-Tapu, E-randevu ve Alo 181 Randevu Sisteminin ne kadar gerekli ve önemli olduğu bir kez daha anlaşıldı. Bu suretle vatandaşlarımızın e-devlet portalı üzerinden ulaşabildikleri Web-Tapu Uygulaması sayesinde, artık tapu dairelerine gitmeden hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde işlemler yapabiliyorlar" diye konuştu.