Geçtiğimiz hafta yapılan Memur Sen’e bağlı TOÇ BİR SEN Genel Kurulu kanunsuzluk yapıldığı gerekçesiyle iptal edilerek tekrar gerçekleştirildi.

Genel Kurulda TOÇ BİR SEN Elazığ Şube Başkanlığı için Muhammet Fatih Dursun ve Aydın Karadağ yarıştı.

YEŞİLORMAN: HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

TOÇ BİR SEN Elazığ Şubesi’nin mevcut başkanı İbrahim Yeşilorman, kongrenin bir bayrak yarışı olduğunu hatırlatarak “ Nasip kısmet olursa bu solanda 5. Olağan kongremizi gerçekleşivereceğiz. Bu kongrenin ilimize, kurumlarımıza, çalışanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Burada bir bayrak yarışı var. Buranın kazananı TOŞ BİR SEN olacak. Kaybedeni yoktur. Bizim amacımız arkadaşların arasında birlik ve beraberliğin sağlanması. Her zamandan fazla birlik ve beraberliğe İhtiyacımız var” diye kaydetti.

TURSUN: KAZANACAĞI SADECE KAZANIN TOÇ BİR SEN OLACAĞI BİR GENEL KURUL GEÇİRECEĞİZ

TOÇ BİR SEN Elazığ Şube Başkan Adayı Muhammed Fatih Tursun, “sadece kazananın TOÇ BİR SEN olacağı bir genel kurul gerçekleştireceğiz” diyerek “ 2009 yılından beri yürüttüğümüz bu görevi arkadaşların teveccühü üzerine başkan adayı olarak inşallah bundan sonra götürme niyetindeyiz. Bir erdemlilik hareketi olarak daha ileri taşlıya bilmek adına bilgi, birikim ve tecrübemiz ile çıktığımız bu yolda arkadaşlarımızın teveccühüne ihtiyacımızın olduğu bu günde siz değerli basınımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum. Bugüne kadar geçirdiğimiz TOÇ BİR SEN vizyonuna yakışır bir genel kurula ifa edip neticede TOÇ BİR SEN’in kazanacağı sadece kazanın TOÇ BİR SEN olacağı bir genel kurul geçireceğiz” ifadelerine yer verdi.

KARADAĞ: YAPILAN KANUNSUZLUK NEDENİ İLE İLÇE SEÇİM KURULUNCA İPTAL EDİLDİ

TOÇ BİR SEN Elazığ Şube Başkan Adayı Aydın Karadağ, kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunarak “ TOÇ BİR SEN 5. Olağan Genel Kurulumuzun tüm camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bu kongremiz 14.10. 2018 tarihinde yapıldı. Ama maalesef seçimde yapılan kanunsuzluk nedeni ile İlçe Seçim Kurulunca iptal edildi. Bugüne tekrar karar verildi. Bu seçimin bu duruma gelmesinin sebebi biz değiliz” şeklinde konuştu.

SEÇİM SONUCU

Yapılan seçimlerin ardından; Başkanlığa Muhammed Fatih Tursun 494 oy ile Başkanlığa seçilirken, Aydın Karadağ da 433 oy aldı. Gerçekleştirilen seçimde 22 oy ise geçersiz sayıldı.