Kendi saha ve seyircisi önünde Belediye Derincespor’a 4-2 mağlup olarak haftayı puansız kapatan Elazığ belediyespor’da kulüp başkanı Ahmet Toprak; iyi oyunlarından dolayı futbolcularını kutladığını belirtti.

TOPRAK: ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM BİR MAÇ OLDU

Başkan Toprak, “Üzüldük. Eksiklerimize rağmen, sarı kartlarımız, sakatlarımız, ciddi bir oyuncu eksikliğimiz var. Bugünde çocuklar hakikatten istediler. Çok iyi de top oynadılar. Hepsini ben tebrik ediyorum yenilmemize rağmen. Bunu hep söylüyoruz. Lobinin iyi olması lazım, seyirci desteğinizin iyi olması lazım. Bizim ilk golde yediğimiz bariz ofsayt gözümün önünde canlandı. Yapacak bir şey yok. Hakem gol kararı verdikten sonra bunun geri dönüşü yok. Çok üzüldüğüm bir maç oldu. Bu maçı biz 4-2 sonuçlar hiçbir şekilde hak etmedik. Bu çocuklar ciddi top oynadılar. Biz hakemlere ne diyelim. Ne destekte boş. Geri dönüşü olmayan bir şey” ifadelerini kullandı.

TOPRAK: BİZ BUNLARI ATLATACAĞIZ KISA BİR ZAMANDA İNŞALLAH

Elazığ Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Toprak, “Biz hayata devam edeceğiz. Bu afeti biz yaşadık. Bu hayatı hızlı bir şekilde de saracağız. Bu bir tek futboldan değil. Bütün alanlarda, bütün sosyal faaliyetlerde özümüze döneceğiz, bunları unutacağız. Futbol amatörde oynayacak bu haftadan itibaren biz de oynayacağız. Elazığspor’da 3-5 ay sonra maçlarına devam edecek. Tabi statlarımız yapılıyor. Sahamız yapılıyor. Biz futbola o değeri, o kıymeti vereceğiz. Tekrar o heyecanı getireceğiz. El birliğiyle ama. Birbirimize sahip çıkarak, destek vererek el birliğiyle biz futbolu eski günlerine eski o şaşalı günlerine döndürmeye çalışacağız. Hepimizin bunun için gayret etmesi lazım. Bugün epeyi de bir seyircimiz geldi izledi. Hepsine de teşekkür ediyorum. Tabi yeterli değil. Daha fazlada olsun. Biz de moral motivasyon allım. Hepimiz istiyoruz. Bir galibiyet sevinci yaşatalım. Elazığ’a bir galibiyet sevinci yaşatalım. Bundan sonra da maçlarımızın hepsini içeride oynayacağız. Hayat devam ediyor. Biz bunları atlatacağız kısa bir zamanda inşallah” şeklinde konuştu.