Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şube Başkanı Münir Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu’ya bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

Ziyarette değerlendirme yapan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Münir Yılmaz, İl Özel İdaresinin Elazığ’da sporun çok sayıda branşında hem faaliyet gösterdiğini hem de spor altyapısına önemli katkılar sağlayan bir kurum olduğunu dile getirerek bu çalışmalar ve destekler adına, ayrıca yeni yerlerini ziyaret etmesi dolayısıyla bir iade-i ziyaret yaparak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu’ya desteklerinden dolayı teşekkür ettiklerini söyledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu da açıklamasında kurum olarak Elazığ’da sporun gelişimi adına gerek spor kulübü olarak çok sayıda branşta faaliyet yürüttüklerini gerekse de İl Özel İdaresi olarak spor altyapısına katkı sunduklarını ifade ederek, TÜFAD’a da çalışmalarında başarı diledi ve ziyaret için teşekkür ettiğini belirtti.

Ziyarette Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Münir Yılmaz tarafından İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu’ya plaket ve forma takdim edildi.