Elazığ Belediyesi sosyal ve kültürel etkinlikler dizisi kapsamında sevilen isimleri hemşehrilerle buluşturmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Alman devlet televizyonunda katıldığı tartışma programında Türkiye aleyhinde konuşan bakan ve gazetecileri susturan Elazığlı Aktivist Tuğrul Selmanoğlu 4 Şubat’ta Elazığ’a geliyor.

Alman programında yaptığı cesur çıkış ile kısa sürede milletin sevgisini kazanan Tuğrul Selmanoğlu, 4 Şubat Pazar günü akşam saat 19:00’da Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek söyleşiyle Elazığlılarla bir araya gelerek gündemdeki konular ile alakalı değerlendirmelerde bulunacak.

Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Tuğrul Selmanoğlu tarafından gerçekleşecek söyleşiye tüm vatandaşlar davet edildi.

“2018 YILINDA KÜLTÜREL ETKİNLİKLER ZİRVEDE OLACAK”

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Radyo 7 program yapımcısı Mehmet Ercan’ın Şiir ve Türkü Dinletisi programının 26 Ocak Cuma günü akşam 19.30’da BKM’de gerçekleşeceği ve 27 Ocak Cumartesi günü ise Kerkük Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Suphi Saatçi’nin ‘Osmanlı'nın Yitik Şehri Kerkük’ adlı konferansının yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, 2018 yılının Elazığ için kültür-sanat etkinlikleriyle geçen bir sene olacağı kaydedildi.