Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Elazığ’a geldi.

Havalimanında partilileri tarafından karşılanan Sarıgül ilk olarak bir otelde düzenlenen programa katıldı.

BAKIR: ŞEHRİMİZE KATMA DEĞER OLARAK KATMAYA GELİYORUZ

Türkiye Değişim Partisi Elazığ İl Başkanı Selçuk Bakır, “Şehrimiz varlık içinde yokluk çekiyor. Şehrimizin çevresi sularla kaplı. Bereketli topraklarımız var. Fakat ne yazık ki sulu tarım yok. Çiftçimiz bu durumdan sıkıntılı. Kayak merkezimiz, kaplıcalarımız, barajımız, harika gölümüz, 4 bin yıllık Harput tarihimiz var. Türkiye Değişim Partisi ile bunları şehrimize katma değer olarak katmaya geliyoruz” ifadelerini kullandı.

SARIGÜL: KİMSESİZLERİN İNŞALLAH KİMSESİ OLACAĞIZ

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Mustafa Sarıgül, “Türkiye Değişim Partisi; siyasetin diriliğini, yapılış şeklini değiştireceğiz. Siyasete o nezaketi, o kaliteyi, o zarafeti, o saygınlığı biz kazandıracağız. Unutmamak lazım demokrasi uygar bir tartışma rejimidir. Demokrasi kavga rejimi değildir. Biz barış içerisinde insanlık içerisinde bütün yurttaşlarımızla partimizin görüşlerini ve düşüncelerini paylaşacağız. Türkiye Değişim Parti’mizin özü; adalettir. Onun için Türkiye Değişim Parti’miz ülkemizde yoksunların yok sayılanların, çaresizlerin, kimsesizlerin inşallah kimsesi olacağız” ifadelerini kullandı.

Yerel basının sorunlarına da değinen Sarıgül, Kanal Fırat’tan övgü ile bahsetti.

SARIGÜL:  KANAL FIRAT TELEVİZYONU’NA ÖZEL OLARAK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Genel Başkan Sarıgül, “Mahalli basın bizim için çok önemli. İnşallah Türkiye Değişim Partisi’nin iktidarında mahalli basınımızın olanaklarını ve imkanlarını daha da fazla arttıracağız. Onların özgür çalışma yapma imkanlarını mutlaka sağlayacağız. Burada bir Kanal Fırat var. Ona ayrıca özel teşekkür ediyorum. Onlar çok zorluklarla gerçekten mücadele veriyorlar. Allah’ım onların inşallah yardımcısı olsun. Türkiye Değişim Partisi iktidarında özel olarak yerel basına müthiş bir destek vereceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İl Başkanı Bakır mazbatasını Genel Başkan Sarıgül’ün elinden aldı.

Daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Sarıgül, ardından partisinin il başkanlığı binasının açılışına katıldı.

Sarıgül Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca ile de bir araya geldi.

KOCA: ÇIKMIŞ OLDUKLARI BU YOLDA BEN KENDİLERİNE BAŞARILAR DİLİYORUM

Başkan Koca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu dönem siyasetin birçok otorite boşluğunun yaşandığı bir dönem. Depremden sonra biz bunu daha çok en yakın hissedilen illerden biriyiz. Bu boşluğu doldurma adına sayın genel başkanım burada yapmış olduğu ya da bundan sonraki çalışmalarını merakla ve özellikle takip edeceğiz. Çıkmış oldukları bu yolda ben kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.