Misli.com 2. Lig Kırmızı grupta mücadele veren Tetiş Yapı Elazığspor çarşamba günü Antalya’da karşılaşacağı Serik Belediyespor maçından istediğini almak için mücadele verecek.

Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Sorumlusu Ümit Tekoğlu” Her maçımız zorlu geçecek. Her maçta hedefimiz üç puan olacak. Tetiş Yapı Elazığspor olarak ligde sıkıntılı bölgeden uzaklaşmak ve daha rahat bir pozisyona gelmenin gayreti içindeyiz. Bugünde bu amaç için sahada olacaız” dedi.

Serik Belediyespor maçına hazırlıklarını tamamladıklarını ve maç saatini beklemeye başladıklarını belirten Tetiş Yapı  Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Tekoğlu” Ligde belirlemiş olduğumuz hedefe ulaşma adına maç maç planlama yapıp bu planlamamızı gerçekleştirmenin hazırlıklarını yapıyoruz. Serik Belediyespor maçı da diğer maçlarımız gibi bizim için son derece önemli. Son iki maçımızı kazandık. Takım olarak moral yönünden iyi bir durumdayız. Takım olarak her geçen gün oyun sistemimizdeki adaptasyonu daha benimsiyor, eksikliklerimizi gideriyoruz. Kazanmak için rakibimizden daha çok istemimiz ve bunu elde etmek içinde mücadele vermemiz gerektiğini biliyoruz. Bugünde genç oyuncularımız sahada kazanmak adına ellerinden geleni yapacaklar. Zorlu bir puan mücadelesi olacak. 90 dakikanın sonucunda inanıyorum ki camiamızı mutlu edecek bir netice almış olacağız” dedi.

Bordo Beyazlı takımda bugün İzzet ve Murathan sakatlıklarından, Muhammed Umut ise cezalı olmasından dolayı takımda forma giyemeyecekler.

Bugün saat 13.00 de Serik İsmail Oğan stadında oynanacak olan Serik Belediyespor- Tetiş Yapı  Elazığspor karşılaşmasını  Bilal Köseoğlu yönetecek. Bu karşılaşmada Köseoğlu’nun yardımcı hakemleri Yiğit Camcı ve Ömer Karakaya olacaklar. Müsabakanın 4. Hakemi ise Murat Türkoğlu olacak.