Kanal Fırat Televizyonu; Fırat Üniversitesi’nin de izniyle Üniversitede okuyan ve maddi durumu yerinde olmayan Üniversite öğrencileri için yemek bursu kampanyası başlattı.

20 Aralık Pazartesi günü başlayan kampanyada canlı yayınlar aracılığıyla Elazığlı vatandaşlardan ülkemizin geleceği olan öğrencilere destek olunması talep edildi.

“Ben de Öğrencimin Yanındayım” sloganıyla başlatılan kampanyada; bir öğrencinin bir aylık yemek ücreti olan 100 TL’nin vatandaşlar tarafından Fırat Üniversitesinin banka hesabına yatırılması isteniyor. Vatandaşlar da bütçelerine göre istedikleri öğrenci sayısına denk gelecek şekilde banka hesabına para yatırarak öğrencilere destek sağlıyor.

Başlatılan kampanyayı öğrenen Fırat Üniversitesi öğrencileri de oldukça mutlu olduklarını ifade ederek Elazığlı vatandaşlara teşekkür ettiler.

Fırat Üniversitesi’nde maddi durumu iyi olmayan çok fazla öğrenci olduğunu belirten üniversite öğrencileri Elazığlıların kendileri için çaba sarf ettiklerini görmekten dolayı hem mutlu olduklarını hem de duygulandıklarını söylediler.

Fırat Üniversitesi, burstan faydalanmak isteyen öğrencilerin başvurularını ve çeşitli evraklarını istenecek. Komisyonlar tarafından başvurular titizlikle incelenecek ve burs almaya uygun görülen öğrencilerin öğrenci kartlarına yemek bursu bedelleri tanımlanacak. Öğrenciler böylelikle Üniversite Evi yemekhanesinden ücretsiz bir şekilde yemeklerini yiyebilecek.

Kampanyaya destek olmak isteyen Elazığlı vatandaşlar Fırat Üniversitesi’nin hesabına para yatırarak desteklerini göstermeye devam edebilecekler.  

Video:

İBAN BİLGİLERİ

T.C. ZİRAAT BANKASI
ALICI ADI: FIRAT ÜNİVERSİTESİ
IBAN: TR 2600 0100 1561 3474 2736 5094
AÇIKLAMA: (ÖĞRENCİ YEMEK BURSU)