Vali Erkaya Yırık Açıkladı!  Elazığ’da sokağa çıkma kısıtlaması esnetildi

Elazığ Valisi Erkaya Yırık depremin ardından Kanal Fırat Televizyonu’na yaptığı açıklamada sokağa çıkma kısıtlamasının esnediğini vatandaşların dışarı çıkabileceklerini bildirdi.

Vali Erkaya Yırık Açıkladı!  Elazığ’da sokağa çıkma kısıtlaması esnetildi

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, 5.3 şiddetindeki depremin ardından yaşanan gelişmekeri Kanal Fırat Canlı yayınına aktardı.

Vali Yırık, “Sokağa çıkma yasağı Elazığlılar için esnetilecek” dedi.

Vali Erkaya Yırık’ın açıklaması şöyle:

“ŞU ANDA BİR OLUMSUZLUK TESPİTİ YOK”

“Arkadaşlarımız sahada çalışmalarını sürdürüyor. %80 oranında saha çalışmalarını tamamladık. Can kaybı ve maddi hasar tespit edilmedi. Balkondan atlayan biri var  diye duyum aldık ama teyit etmeye çalışıyoruz. Vatandaşımız hastanede tedavi altında. Şu anda bir olumsuzluk tespiti yok.

“SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI ELAZIĞLILAR İÇİN ESNETİLECEK”

Sokağa çıkma kısıtlaması var ama Elazığlı vatandaşlarımız sokağa çıkabilir. Pandemi kurallarına uyarak çıkabilirler. Tek ricam şu; kapalı alan olarak sadece araçlarında kalabilirler, hareket halinde olmamalarını tavsiye ediyoruz. Sokağa çıkma yasağı Elazığlılar için esnetilecek.

“DAHA UZAK YERLERDE OLUMSUZLUK TESPİT EDİLMEDİ”

Elazığlılar deprem gördüler. Vatandaşlarımız bu durumda ne yapacağını biliyor. İHAlar ile yukarıdan taramalarımızı sürdürüyoruz. Kavaktepe merkeze 15 m yakında. Daha uzak yerlerde olumsuzluk tespit edilmedi” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2020, 12:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Orkun
Orkun - 3 yıl Önce

Ne demek arabalarının içinde oturabilirler.Herkesin konağı arabası,cip imi var,insaf be.Evi sağlam olan akrabasına gidebilirler deseniz bile,arabası olmayan mesela ab.pasadan Doğukent e nasıl gidecek.veya köyüne nasıl gidecek?Akıl ve Îz'ana basvrulmadan yapılacak beyanlar fayda yerine zarar verir.Ne diyelim, ALLAH Encamımızı hayreyleye.Amin.

Elazığ akçakiraz
Elazığ akçakiraz - 3 yıl Önce

Teşekkürler sayın valim.

Gozlemci
Gozlemci - 3 yıl Önce

Millet deprem yasamis sizin sokaga cikma yasaginizmi onemli milletin canimi onemli

Polen
Polen - 3 yıl Önce

Deprem bunları baştacı etiğimiz için oluyor Allah bilir ya! Arabalarına binsinler, herkesin arabası var sanıyor valimiz. Bence sen polisi gönder dışarıya çıkanlara ceza kesin

SIRADAKİ HABER

banner137