Kültür Park’ta gerçekleştirilen iftar yemeğine Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Eşi Nebahat Yanılmaz, İl Müftüsü Peyami Güngör ve çok sayıda davetli katıldı. Düzenlenen programda ilahile söylendi, dualar edildi. Akıllara kazınan manzara ise yetim çocukların yüzlerindeki gülümsemeydi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ramazan ayının önem ve faziletinden bahsederek, “İşte bu akşam biz burada sevgiyi, muhabbeti, hoşgörüyü, birliği ve beraberliği yaşıyoruz. Sizler bu iftar programına teşrif etmekle katılmakla bizleri şereflendirdiniz. Sizlere çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Çocukların Yüzlerindeki Tebessüm Paha Biçilemez

Konuşmalarına çocukların yüzlerindeki tebessümün hiç bir şeye değiştirilmeyeceğini söyleyerek devam eden Yanılmaz, “Sizin yüzünüzdeki tebessüm sizin sevginiz, muhabbetiniz bütün dünyayı verseler değiştirilecek bir olay değildir. Bu açıdan bu ramazandan 2014 yılından itibaren ramazanın her 15. gününü kardeşlik iftarı olarak siz kardeşlerimizle, evlatlarımızla birlikte açıyoruz. Her yıl biraz daha gelişiyor ve genişliyoruz. Biz Allah ömür verdikçe inşallah her ramazan ayının 15.günü sizlerle birlikte olacak, iftarımızı sizlerle birlikte açacağız. Sizlerin daha rahat ve huzurlu yaşayabilmesi için biz elimizden gelen her şeyi yapacağız. Her türlü gayreti ve çalışmayı inşallah yapacağız” ifadelerini kullanarak birlik ve beraberlik temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın eşi Nebahat Yanılmaz, “Gerçekten çok önemli bir program, yavrularımızla bir araya geliyoruz. Hem onlar çok mutlu oluyor hem de biz çok mutlu oluyoruz” dedi.