Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Fırat Üniversitesi, erteleme maçında ilimizde karşılaştığı lider Kâhta 02 Spor’la 3-3 berabere kaldı.

Saat 14.00’de Fırat Üniversitesi Sahası’nda oynanan ve kanal fırat’tan da canlı olarak yayınlanan karşılaşmaya etkili başlayan Bordo-Beyazlı ekibimiz, 6. Dakikada Zindan Altın’ın attığı golle güçlü rakibi karşısında 1-0 üstün duruma geçti. Konuk ekip, 8 ve 25. Dakikalarda bulduğu gollerle bir anda skoru 2-1’e getirse de Fırat Üniversitesi, Ertan Karlıdağ’ın penaltıdan attığı golle skoru dengeledi ve ilk yarı 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Kahta 02Spor, karşılaşmanın 60. Dakikasında yeniden üstün duruma geçerek skoru 3-2 yaparken, Fırat Üniversitesi’nde 62.Dakikada sahneye çıkan Taha Esmeray karşılaşmanın skorunu belirleyen golü attı ve taraflar sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı.

3-3’lük skorun ardından gerek F.Ü’nin, gerekse de Kahta 02 spor’un skoru lehlerine çevirmek için verdikleri mücadele sonuçsuz kalınca müsabaka 3-3’lük beraberlikle sonuçlandı.

Zaman zaman gergin anların yaşandığı müsabakada, her iki takımın sağlık görevlilerinin yanı sıra Fırat Üniversitesi’nde yedek kaleci Ahmet Boyraz, gördükleri kırmızı kart ile oyun dışında kaldılar.

F.Ü bu beraberlikle puanını 31’e yükseltirken, lider Kahta 02 spor ise 46 puanla en yakın rakibi Adıyaman 1954 spor’un 3 puan önünde liderliğini devam ettirdi.

İşte karşılaşmanın geniş özeti;

VİDEO