Hatay Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından, Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Enes Ayaz öncülüğünde Alâ Mualla Restoran’da dayanışma gecesi tertip edildi. Hatay’da ikamet eden Elazığlıların bir araya geldiği gece, yoğun katılım ve samimi atmosferiyle dikkat çekti.

Birlik ve beraberlik duygularının ön plana çıktığı gecede, Elazığ kültürüne özgü ikramlar da yer aldı. Hatay medeniyetler korusunda yer alan hemşerimiz Okan Duran öncülüğünde Elazığ mahalli müzikler eşliğinde Kültürel değerlerin yaşatıldığı bu anlar geceye ayrı bir renk kattı.

Whatsapp Image 2026 01 01 At 18.44.54

Geceye Elazığlı Hemşerimiz Dörtyol Belediye Başkanı Bahadır Amaç ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün Danışmanı Elazığlı Hemşehrimiz Kemal Nadir Ünal da katılarak destek verdi.

Aslen Elazığlı olan Alâ Mualla Restorant’ın sahibi Çağlar Durmuş, hemşerileriyle bir arada olmaktan mutlu olduğunu dile getirerek, bu tür organizasyonların dayanışma ruhunu güçlendirdiğini ve kültürel bağları canlı tuttuğunu ifade etti.

Bayram İkramiyesi 5 Bin TL Oluyor
Bayram İkramiyesi 5 Bin TL Oluyor
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2026 01 01 At 18.44.53

Hatay Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği yetkilileri ise gecenin amacına ulaştığını belirterek, benzer buluşmaların önümüzdeki dönemde de devam edeceğini kaydetti.