Elazığ'da kadın kooperatifçiliğini ve istihdamı desteklemeyi hedefleyen "İşleyen Eller Projesi"nin tanıtımı gerçekleştirildi.

Kadın ve Demokrasi Derneği Elazığ Şubesi’nin Elazığ Belediyesi Hayme Ana Kadın Kooperatifi, İl Milli Eğitim ve İş Kur İl Müdürlüklerinin destekleri ile hayata geçirdiği projenin tanıtımı Harput’ta gerçekleştirildi.

1751735154 Harput 3

Açılışa Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Eşi Ayfer Hatipoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın eşi Arzu Şerifoğulları, Kooperatif ve Kadem Üyeleri Katıldı.

Projenin amacı ile ilgili bilgi veren KADEM İl Temsilcisi ve Hayme Ana Kadın Kooperatifi Başkanı Doç. Dr. Yeliz Polat, proje kapsamında 30’un üzerinde kadının hem kooperatifçiliği öğrendiğini hem de meslek sahibi olduğunu kaydetti.

1751735166 Harput 7

Açılış sonrası protokol üyeleri, stantları gezerek, proje ve ürünler hakkında bilgiler aldı.

El-Aksa’dan “Gazze Ribatı” Programı Düzenledi El-Aksa’dan “Gazze Ribatı” Programı Düzenledi

Stantlarda satılan ürünlerden elde edilen gelirler Gazze’ye bağışlanacak.

1751735143 Harput 61751735122 Harput 2