Elazığspor, Pazar günü Karşıyaka ile kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacak.

Takımların play-off’daki sıralamasını belirleyecek olması açısından büyük önem taşıyan karşılaşma öncesinde il spor güvenlik kurulu, deplasman takımı taraftarına yasak getirdi.

Alınan bu kararla Pazar günü Elazığ’da oynanacak Elazığspor-Karşıyaka maçına İzmir temsilcisinin taraftarı alınmayacak.

Bu kararın ardından gerek Elazığspor, gerekse de Karşıyaka taraftarları sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarda bu yasak kararının kaldırılmasını talep ettiler.

Elazığ'da Üniversite Öğrencileri ABD'deki Filistin Eylemlerine Destek Verdi Elazığ'da Üniversite Öğrencileri ABD'deki Filistin Eylemlerine Destek Verdi

İlk yarıda İzmir’de oynanan karşılaşmada Elazığspor taraftarlarını çiçeklerle karşıladıklarını ifade eden Karşıyaka taraftarları, herhangi bir olumsuzluğun olmadığı mücadelenin dostça başlayıp dostça bittiğini ifade ettiler.

Yine Elazığspor taraftarları da yaptıkları paylaşımda, Karşıyaka deplasmanında yakın ilgi ve alakalarını gördükleri Karşıyaka taraftarının Elazığ’daki maça gelebilmeleri için il spor güvenlik kurulundan yasağın kaldırılmasını talep ettiler.

Bazı taraftarlar Karşıyaka taraftarına çağrı yaparak, “gelin Ellazığspor taraftarları içerisinde birlikte maçı izleyelim” derken, alınan kararın yeniden gözden geçirilmesini istediler.