Kent Konseyi Başkanı M. Nafiz Koca ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Başkan Koca’nın sağlığına kavuşarak görevine yeniden başlamasının ardından kamu kurumları ve meslek odalarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Elazığ İl Müftüsü Yusuf Bingöl ve Elazığ Ticaret İl Müdürü Bilal Öztürk ziyaret edilirken, ayrıca Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz ile yapılan oda seçimlerinde yeniden başkanlığa seçilen Züccaciyeciler, Kalaycılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Yalnız da makamlarında ziyaret edildi.

Heyet, Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Cebrail Top, Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Havabulut, Fırıncılar, Unlu İmalatçılar ve Gıda Satıcıları Esnaf Odası Başkanı İlhan Yıldız, Madeni İmalatçılar ve Camcılar Esnaf Odası Başkanı Mevlüt Taşdöğen, Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Zülfü Tarhan ile Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cengiz Gedik’i de ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerde duyulan memnuniyeti dile getiren Kent Konseyi Başkanı M. Nafiz Koca, şehrin geleceği için tüm paydaşlarla el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini belirterek, Kent Konseyi olarak Elazığ’ın gelişimine katkı sağlayacak her türlü projede yer almaya ve iş birliklerini güçlendirmeye devam edeceklerini ifade etti.












