YRP Akçakiraz Başkan Adayı Ormanoğlu, Belde SKM’sini Açtı YRP Akçakiraz Başkan Adayı Ormanoğlu, Belde SKM’sini Açtı

ANKARA (AA) - Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfınca, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü'nün 108'inci yılı dolayısıyla ve yaşanan depremde hayatını kaybedenler için mevlit okutulacak.

Mehmetçik Vakfından yapılan açıklamada, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü'nün 108'inci yıl dönümü münasebetiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, aziz şehitler ile ülkeyi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybedenler için 17 Mart'ta cuma namazı öncesi mevlit okutulacağı bildirildi.

Her yıl okutulan mevlidin son iki yıldır pandemi koşulları nedeniyle online yapıldığı belirtilen açıklamada, bu yıl Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü ile temsilciliklerinin de bulunduğu 7 ilde, halka açık olarak gerçekleştirileceği kaydedildi.

Mevlit okutulacak camiler şöyle:

"Ankara Maltepe Camisi, Adana Seyhan Yağ Camisi, İstanbul Anadolu Yakası 15 Temmuz Şehitler Camisi (Pendik), İstanbul Avrupa Yakası Şişli Camisi, İstanbul Güngören Yeşil Cami, İzmir Alsancak Hocazade Camisi, Samsun Ulugazi Cami, Bursa Ulu Cami ve Erzurum Lala Mustafa Paşa Cami."