MHP Elazığ İl Başkanlığı’nın düzenlediği aday tanıtım toplantısı Ahmet Aytar Spor Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

Toplantıya MHP Elazığ milletvekili Semih Işıkver, il başkanı Yunus Bal, MYK üyeleri, İl, İlçe ve Belde Yönetim Kurulu Üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı, Merkez İlçe Başkanı,  Belediye Başkan Adayları, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Tanıtım toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Yunus Bal, “bu salona bakınca şunu görüyorum ‘Elazığ muradına Erecek ’dedi.

İl Başkanı Bal, “Ben bu salona bakınca Elazığ Muradına erecek diyorum. Dertler, tasalar bitecek Rabbim seferimizi zaferle muvaffak etsin inşallah. Tekrardan hepinize teşekkür ediyorum, hoşgeldiniz, şeref verdiniz, ne mutlu Türk’üm diyene” dedi.

MYK üyesi Alper Erdem, 31 Mart yerel seçimlerine vurgu yaptı.

Alper Erdem, “Artık bu şehirde işler eskisi gibi yürümeyecek. Artık bu şehirde para baronları, iş tutucularının köşe başlarının konaklama noktası olmayacak.  Bu şehrin insanları çaresiz, umutsuz bırakılmayacak. Çünkü artık Milliyetçi Hareket Parti Meclis de Elazığ’ımızı temsil eden bir babayiğidi var. Sıra artık Elâzığ Belediyesi’nde, İlçe Belediyelerinde, Belde Belediyelerinde. Türkiye’mizin karşılaştığı her meselede Ülkemize yeni pencere açan Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Seçime az bir süre kala çalışmalarımızda daha da yoğunlaşmalıyız. Sıkılmadık el, dokunmadık yürek bırakmamalıyız” dedi.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Adayımız Murat Aygen’in için gece gündüz demeden çalışacağız ve Elazığ Belediyesine 3 hilali asacağız” dedi.

Milletvekili Işıkver, “14 Mayıs 2023’te yine bizlere şans vermiyorlardı. Ne diyorlardı, MHP 10 bin oy alır diyorlardı, Yemin ediyorlardı. İçimizden bazılarını devşirmişlerdi de, bunlar nasıl kazanacak bu listeyle diye. Sizlerin dirayeti, iradesi, imanı, inancı ile biz sandıkları patlata patlata Milletvekili çıkardık. Bu şehirde biz varken hiçbir teker tersine dönmez, hiçbir yanlışa müsaade etmeyeceğiz. Biz 8 aylık dönemde bütün Bakanlıklara gittik.  Şehrimizin, ilimizin, toplumsal problemlerini daha seçim döneminde 23 maddede açıkladığımız, şehre dayalı projelerimizi Allah’a şükürler olsun birer birer gerçekleştiriyoruz. Biz bu şehrin geleceğine mührümüzü vurmaya ant içtik. Biz bu yolu inanmış kadrolarla yürüyoruz. İşte şimdi az evvel taktim ettiği gibi bir babayiğitle yola çıktık. Ülkücü Hareket’in bütün tarihine hâkim, hepimizi ciğerine kadar bilen bu tribünlerde kim varsa, ilçelerde kim varsa, Malatya’da, Diyarbakır’da, Adana’da, Ankara’da kim varsa bütün Ülkücü tarihine hâkim hepimizin ağabeyi, ilim, irfan, edep odağı, şerefli insan, haysiyetli insan, hırsızlığa, yolsuzluğa, son verecek kişi  Sayın Murat Aygen ile bu yolu yürümekten şeref duyuyorum, onur duyuyorum. Birileri köşe başlarında ellerini ovuştursunlar, yahu Milletvekili çalışmıyormuş, yahu Teşkilat çalışmıyormuş, Vallahi Murat Aygen’i sırtımızda taşıyacağız, Billahi 31 Mart’a kadar gece gündüz demeden çalışacağız ve sizleri kahrede kahrede Allah’ın hidayeti ile Milliyetçi, Ülkücü Hareket’in Bayrağını Elazığ Belediye’sine asacağız Allah’ın izni ile. Sayın Murat Aygen’in yönettiği Belediyede kesinlikle yolsuzluğa, hırsızlığa, yanlışlara, sıkıntılara yol vermeyeceğiz” dedi.

Milletvekili Işıkver, ET Balık kurumunun 18. Satış mağazası Elazığ’a açılsın diye talepte bulunduklarını söyledi.

Milletvekili Işıkver, Kapı kapı geziyoruz. Bir küçük örnek vereceğim, Sayın Şerifoğullarıda benim dostumdur. Bugün AK Parti Milletvekilleri de benim yol arkadaşlarımdır, işleri güçleri rast gelsin. Bugün gitmediğimiz Bakanlık sayısı ya birdir ya da ikidir. Özellikle size bir şey söyleyeceğim, Et Balık Kurumuna gittik. Genel Müdürüne gittik, dedik ki vatandaş burada hijyen koşullarda ucuz fiyata et yesin. Türkiye’deki 18. Et Balık Satış mağazasını Elazığ’da açalım. İnanın beş sene boyunca Sayın Belediye Başkanımıza yetkide verilmişti. Bizim Belediye Meclis grubumuzda, Milliyetçi Hareket Parti’sinin Belediye Meclis grubu da tam destek vermişti. Yetkiyi aldılar dört yıldır bekliyoruz, vatandaş ucuz et yiyecek. Yapamadılar, birkaç kez Meclis de konusu da oldu. Yanlışsam çıkıp düzeltsinler, yapamadılar. Ama şimdi biz yaptık, dört aydır bekliyoruz, neyi bekliyoruz, Belediye bir yer verecekte garibanlar ucuza et yiyecek. Bunu sizin takdirlerinize bırakıyorum böyle olur mu? Bu Belediyenin bir dükkân verecek yeri yok mu? Sokaktan gezen herkese birer tane dükkân verdiniz, her Derneğe bir oda verdiniz, bir bina verdiniz, Biz Vatandaşa neden ucuz et yediremiyoruz” dedi.

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, Elazığ’ın 30 yıllık hayalini gerçekleştireceğiz” dedi.

Başkan Adayı Aygen, “Bugün buradaki birliğimizdeki ortaya çıkan güç, Elazığ Belediyesi’ni yönetmek için hazır olduğumuzu göstermektedir. Sizlerin desteği bizim gücümüze güç katmaktadır. Elâzığ’ın otuz yıllık hayalini, beklentisini hep birlikte gerçekleştireceğimize yürekten inanıyorum. Elazığ’ın Milliyetçi Hareket Belediyeci kasvetini biliyoruz ve bu hasreti sona erdireceğimize inanıyorum. Bu uzun süreçte bölgemizdeki bir çok şehir çok önemli geliştirmeler göstermiş, bizden çok geride olan şehirler bizi geçmiş ve bizleri geride bırakmıştır. Her gittiğimiz mahallede insanımızın desteğini görüyor her sokakta hemşehrilerimizin dertlerini dinliyor her mekânda kardeşlerimizin, hasretlerini, beklentilerini biliyoruz. Her bir hemşehrimiz bu kötü gidişatın son bulmasını istiyor. Elazığ’ın Muradı sadece Başkanı Şehrül- emin olmadığı aynı zamanda Belediye idaresini yönetecek olan kadrolarında Adalet, liyakat ve kendilerinden emin olduğu kişilerden oluşmasıdır. Elazığ’ın Muradı bir ailenin, bir sınıfın, bir zümrenin yönetimde hak sahibi olmadığı bir yönetimdir. Elazığ’da bekleneniz, Elazığ’ müjdeyiz, Elazığ’a umuduz, Elazığ’a huzuruz. Aziz hemşehrilerim biz bu şehrin yolcusu değil hancısıyız. Biz bu şehrin sakini değil, sevdalısıyız” dedi.

Kayseri'de Fırat Üniversitesi Tanıtıldı Kayseri'de Fırat Üniversitesi Tanıtıldı

Konuşmaların ardından sahneye adaylar davet edilerek, partililer selamlandı.

Aday tanıtım toplantısına Sanatçı Osman Öztunç’un birbirinden güzel türküleri ile devam etti.